Alerji ve Kilo

98 görüntüleme
B

Buse D.

Premium Üye
13 Mart 2026 18:15
Bebeğimin alerjisi var, 6 aylık, son 2 ayda toplam 400 gr aldı. Kan değerlerine bakıldı, kardiyolojiye de gittik bir sorun yok. Alerjik bebekler yavaş kilo alabilir dendi doğru mudur siz de durumlar nasıl
B

Begüm A.

13 Mart 2026 18:43
Benimde bebeğim alerjik ilk 2 ay 1 er kilo aldı şu an durdu ya da çok yavaşladı dk3100 5 aylık 6,5 kilo benim de aklımı çok kurcalıyor bu durum üzüyor da açıkçası ikide bir çok küçük hiç büyümemiş laflarından çok sıkıldım
B

Buse D.

Premium Üye
13 Mart 2026 18:59
Begüm Aksoy
Benimde bebeğim alerjik ilk 2 ay 1 er kilo aldı şu an durdu ya da çok yavaşladı dk3100 5 aylık 6,5 kilo benim de aklımı çok kurcalıyor bu durum üzüyor da açıkçası ikide bir çok küçük hiç büyümemiş laflarından çok sıkıldım
Biz bir de prematüre öykümüz var dk 2390 6 aylık düzeltilmiş 5 aylık 5700 kg. Ve dediğiniz gibi herkes çok küçükmüş gibi davranıyor her şeyi de yapıyorum ama kilo almıyor sizin neye alerjiniz var
B

Begüm A.

13 Mart 2026 19:20
Buse Demirer
Biz bir de prematüre öykümüz var dk 2390 6 aylık düzeltilmiş 5 aylık 5700 kg. Ve dediğiniz gibi herkes çok küçükmüş gibi davranıyor her şeyi de yapıyorum ama kilo almıyor sizin neye alerjiniz var
Yumurta süt ve süt ürünleri ve testlerde çıkmadı deneye deneye buluyoruz şu an işin garip tarafı . Meme reddi de var sağım ile besleniyor 1 aydır hastalıklarla cebelleşiyoruz okun iştahsızlığı da var anlayacağınız bizim her şey üst üste geldi ama alerjik olan bebekler gerçekten bir yerde yavaşlıyorlar maalesef ek gıdaya başlayacağım ben ishal durumumuz bir geçsin bir de öyle deneyeceğim
B

Buse D.

Premium Üye
14 Mart 2026 00:04
Begüm Aksoy
Yumurta süt ve süt ürünleri ve testlerde çıkmadı deneye deneye buluyoruz şu an işin garip tarafı . Meme reddi de var sağım ile besleniyor 1 aydır hastalıklarla cebelleşiyoruz okun iştahsızlığı da var anlayacağınız bizim her şey üst üste geldi ama alerjik olan bebekler gerçekten bir yerde yavaşlıyorlar maalesef ek gıdaya başlayacağım ben ishal durumumuz bir geçsin bir de öyle deneyeceğim
Ah Begüm hanım aynı şeyleri yaşıyor olmamız, ben de sağımla besliyorum. Bizim de umudumuz ek gıda bakalım kilo alabilecek mi diye stresle geçiriyorum günlerimi. Çok geçmiş olsun, inşallah hemen toparlar bebeğiniz. Bizim de süt ürünleri, susam, kuruyemiş.
B

Begüm A.

14 Mart 2026 00:18
Çok teşekkür ederim sizin de geçer umarım , kiloya takılmamaya çalışmak bizim için daha iyi olacak sanırım her ay gelişim göstermesi daha önemli ki umudumuzu yitirmeyelim ek gıda dan sonra düzelecek kademeli olarak böyle kalmayacak 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir