Alerji Testleri

213 görüntüleme
G

Gülsüm Ö. ..

6 Haziran 2025 13:00
26 aylık bir oğlum var ve üç buçuk ay önce geniz Eti amaliyati oldu ama doktorumuz bir yıl sonra tekrar büyümeye başlar dedi alerjik bir yapısı varmıs .Bir yıl da olsa rahat edecek derken iki haftadır burnu tıkalı başka hiçbir belirti yok ama sürekli mukus üretiyor sinüsleri buhar banyosu fizyolojik serum ile yıkama sabah akşam sprey kullanmama rağmen geçmiyor doktorumuz alerjinin kaynağıni bulsanız bile yapalabilecek çok birşey yok mevsim geçişlerinde sprey kullanacaksıniz sadece dedi. Ama ben çok huzursuz oluyorum bu şekilde giderse geniz eti tekrar hızlı bir şekilde büyüyecek ya da başka bir rahatsızlığa sebeb olacak diye .Alerji testlerinin sonuç vermediğini alerjinin kaynağının bulunamadığına dair söylemler de çok fazla var gene de alerji testi yaptırmalımiyim ya da yaptırıp sonuc alan oldumu acaba.
C

Canan V.

7 Haziran 2025 17:47
Merhaba Gülsüm hanım, bizde benzer durumları yaşıyoruz..Bizim şikayetler kreşten sonra başladı..Geniz eti ve bademcik ameliyatı olduk ..burnumuz hala durmuyor hiç. Ben alerji olaylarını biraz araştırdım, Alex alerji paneli diye birşey var, çok geniş bir alerji paneli, 300 e yakın belki daha fazla alerhene bakıyor..Kreşi bitsin yaptırıcam bu testi. Birde kakaoyu kesmek büyük ölçüde işe yarıyor.
G

Gülsüm Ö. ..

21 Haziran 2025 08:47
Merhaba canan hanım çocuğunuz kaç yaşında ve kaç yaşından beri geniz eti var ayrıca eğer kreşte başladıysa geniz eti kaynağı sık geçirilen enfeksiyon olabilirmi ben de çok kararsızım. Ama test yaptıracağım galiba toprak ve özellikle cam ağaçlarında şüpheleniyorum parkta sürekli toprakla oynuyor ve Lojmanda heryer ağaç özellikle çam ağacı
C

Canan V.

2 Temmuz 2025 19:55
Şu anda 38 aylık..30 aylıkken kreşe başladı, 32 aylıkken geniz eti ve bademcik alındı..bizim uyku apneai horlama çok artmıştı ve babada ve abladada genetik olarak gwniz eti oldugu için aldırdık...uykular düzeldi ama burun hiç durmadıı..kabus gibii🤕her doktora götürüyorum ne iştahsızlıgıma ne zayıflıgına ne o sürekli akan burna çare yok
Z

Züleyha T.

16 Temmuz 2025 21:08
Her Reflü geniz eti şüphesi uyandırmalı mı ya 2 yaş kızım var yemek sorunumuz çok fazla kusma Reflü yastığı ve antirefli mamayla düzene girdi gibi öyle her yediğini kusmuyor ama şuan mama bırakmaya çalışıyoruz ve hiç bir şey yememeye başladı kilosu iyi ama çok tedirginim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir