Alerji Testi

91 görüntüleme
T

Tuğçe ..

15 Mart 2026 21:30
Bebeğimin deri testinde süt pozitif kanda.

negatif çıktı , bu durumda alerjisi var mi deniyor, süt ürünleri tukettigimde egzaması artıyor, aşırı huzursuz ve uyumama , mukuslu kaka oluyor , doktor kanlı kaka varsa alerji deriz dedi kafam karışık
E

Esra Y. ..

15 Mart 2026 22:06
Merhabalar bizde de atopik dermatit( egzama) vardı alerjiye bağlı artıyor biz de süt ve ürünlerine deri testi yaptırdık negatif çıktı diyeti açtık denedik vücudun da döküntüler oldu doktor alerji dedi . Sonra baska bir doktor 1 yaşına kadar testler doğru sonuçlar vermez negatif çıkmışsa döküntü olduysa alerji vardır demektir bunlar birinci tip alerjidir en iyi test yedirdikten sonra cildin verdiği reaksiyondur dedi . Biz 7 aylığız hala çekiyoruz paranoyak olduk iyice her şey de çıkıyor alevleniyor kızarıklık döküntü. Geçmiş olsun .
T

Tuğçe ..

15 Mart 2026 22:10
Teşekkürler ben de bir kaç gun önce dikey açtım egzama arttı tekrar diyete döndüm, meme reddi de var sagarak veriyorum ancak artık sütüm azaldı , alerji mamasını da sevmiyor , cok zorlayıcı bir süreç, kızımda da aynısını yaşamıştık ancak onun kakada kanla anlaşılmıştı , bu bebeğimde bir buçuk aylıkken diyete başladım ondan kaynaklı bağırsak tepkisini pek gormedik
E

Esra Y. ..

15 Mart 2026 22:14
Esra Yılmaz
Merhabalar bizde de atopik dermatit( egzama) vardı alerjiye bağlı artıyor biz de süt ve ürünlerine deri testi yaptırdık negatif çıktı diyeti açtık denedik vücudun da döküntüler oldu doktor alerji dedi . Sonra baska bir doktor 1 yaşına kadar testler doğru sonuçlar vermez negatif çıkmışsa döküntü olduysa alerji vardır demektir bunlar birinci tip alerjidir en iyi test yedirdikten sonra cildin verdiği reaksiyondur dedi . Biz 7 aylığız hala çekiyoruz paranoyak olduk iyice her şey de çıkıyor alevleniyor kızarıklık döküntü. Geçmiş olsun .
Bu arada bütün belirteliler bizde de var yeşil ve mukuslu kaka döküntü kızarıklık huzursuzluk hiç ama hiç uyumama gece gündüz ayaktayız geçmiyor bir türlü çok yiprandık. Doktor asla süt ve ürünlerini ve yumurtayı verme dedi ne yapacağımızı şaşırdık kaldık gitmedigimiz doktor kalmadı maalesef bir sonuç çıkmadı hatta bugün ıspanak tavuk yemeği tattirdim yine döküntü olmuş şimdi bunlara da mi var diye düşünüp duruyorum çok zor bir süreç Rabb'im yar ve yardımcımız olsun...
E

Esra Y. ..

15 Mart 2026 22:16
Tuğçe Gökçe
Teşekkürler ben de bir kaç gun önce dikey açtım egzama arttı tekrar diyete döndüm, meme reddi de var sagarak veriyorum ancak artık sütüm azaldı , alerji mamasını da sevmiyor , cok zorlayıcı bir süreç, kızımda da aynısını yaşamıştık ancak onun kakada kanla anlaşılmıştı , bu bebeğimde bir buçuk aylıkken diyete başladım ondan kaynaklı bağırsak tepkisini pek gormedik
Rica ederim. Bizde de meme reddi vardi en baştan beri 4. Ayda tamamen emmeyi bıraktı. Niocate mama kullanıyoruz. Tadı ve kokusu kötü doktor vanilya şurubu gibi şeylerle tatlandirabilirsiniz bebek sever dedi ama daha ben de denemedim denemeyi düşünüyorum yemiyorum çünkü
G

Gülcan Ş.

15 Mart 2026 22:42
Biz de 9 aylığız yumurta beyazını yiyince kusmustu yüzü kabardı 9 ay aşısında test yaptık hem deri üstünde hemde kan deri de beyazında alerji çıktı ama kanda da hem sarısında hemde beyazında çıktı 1 yaşına kadar yumurta yemieyecek tamamen yasaklandı bir yaşında da adrenalin başlanacak dedı 1 yaş aşısını da hastane ortamında yapacağız
T

Tuğçe ..

16 Mart 2026 00:05
Gülcan Şahan
Biz de 9 aylığız yumurta beyazını yiyince kusmustu yüzü kabardı 9 ay aşısında test yaptık hem deri üstünde hemde kan deri de beyazında alerji çıktı ama kanda da hem sarısında hemde beyazında çıktı 1 yaşına kadar yumurta yemieyecek tamamen yasaklandı bir yaşında da adrenalin başlanacak dedı 1 yaş aşısını da hastane ortamında yapacağız
Oglumda Deri testinde sarışına biraz alerji var denildi ben yine de tüketmiyorum, kızımın da yumurtaya alerjsi vardı biz de doktor kontrolünde yaptırdık aşısını , yumurtaya alerjsinin gecmesi de zaman aldı üç yaş gibi geçti
G

Gülcan Ş.

16 Mart 2026 02:57
Tuğçe Gökçe
Oglumda Deri testinde sarışına biraz alerji var denildi ben yine de tüketmiyorum, kızımın da yumurtaya alerjsi vardı biz de doktor kontrolünde yaptırdık aşısını , yumurtaya alerjsinin gecmesi de zaman aldı üç yaş gibi geçti
evet herkes de faklılık gösteriyormuş geçmesi ya
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir