Alerji Testi

97 görüntüleme
Merve .

Merve ..

11 Aralık 2025 13:42
4.ay 20 günlük bebeğimin yüzünde egzama var ama egzama mı alerji mi bilmiyoruz alerji doktoruna gitmek istiyorum ama alerji testinden korkuyorum bide devlette yaptırlar mı yapıyorsalar nasıl yapılıyor kan ile mi bakılıyor bu y ayda ki bebekte bilen yardımcı olabilir mi
T

Tuğçe G. ..

11 Aralık 2025 14:44
Merhaba7 ay 20 günlük bebeğime 1 aylıkken kandan alerji testi yaptırdık özelde 4 tüp kan aldılar hiçbirşeye alerjisi çıkmadı sınradam öğrendikki 1 aylık bebeğe alerji testi yapılmazmış. 7 aylıkken deriden yaptırdık klinikte2 3 dakika ağladı sırtından yapıldı yumurta mercimek alerjisiçıktı. 7 ay 20 günlükken devlette deri yaptırdık koldan yaptılar sadece soya alerjisş çıktı. Kan sonucunu bekliyoruz az ağladı. Çok ağlatan birşeydeğil. Ama güvendiğiniz bir yere yaptırmanız gerekiyor.
İlk özelde yaptırdığımız para için yaptırmış.
R

Rukiye T. ..

11 Aralık 2025 18:43
Merhabalar ben bebeğime alerji testi yaptırdım hem kan ile hem de deri ile. Çok basit bi islem bebeğim çok ağlamadi test sonucunda alerji çıkmadı ama bebeğimde hâlâ döküntü oluyor
R

Rukiye T. ..

11 Aralık 2025 18:43
İlk çocuk doktoruna gittik o bizi alerji doktoruna yonlendirdi
Ö

Özlem Y. ..

11 Aralık 2025 18:49
Sırttan yapıyorlar devlette yaptırmıştık biz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir