Alerji Şurubunu Bıraktık Öksürük Arttı
116 görüntüleme
A
Ayşenur G.
18 Aralık 2025 15:56
Öksürük nasıl geçecek

Betül ..
19 Aralık 2025 16:04
Çocuğunuz kaç yaşında
A
Ayşenur G.
19 Aralık 2025 16:45
3 yaşında Betül hanım

Betül ..
19 Aralık 2025 16:49
Aynı durum bizdede var.Deloday kullanıyoruz alerji şurubu.Ama kullanmadığımız zaman da fitospan yada prospan kullanıyoruz.Bitkiseldir.Bizim alerji şurubunu kullanmadığımız zaman öksürük fazla olmuyor olduğu zaman ise size söylediğim şurubu yarım ölçek olarak veriyorum.Krump gibi öksürük olduğu zaman sık ve rahatsız etmeyecek şekilde ise 1 ml serum 1 ml cortair ile hava şeklinde veriyorum oda baya rahatlatıyor.Umarım size de faydalı olur
A
Ayşenur G.
19 Aralık 2025 16:52
Bizim havale geçmişimiz var her ilacı ne yazık ki veremiyorum ama bunları soracağım verebiliyor muyum diye çok sağılun
A
Ayşenur G.
19 Aralık 2025 16:53
Biz zyrtec kullanıyoruz şurup sizin kaçyaşında

Betül ..
19 Aralık 2025 17:25
Rica ederim,Bizde zyrtec kullandık Bu sefer deloday yazdı şurup yazdı.3,5 yaş

Ayça K. A.
Hemşire
19 Aralık 2025 17:28
Çocuğunuzun alerji tanısı var diye değerlendiyorum. Alerji şurubu verdiğiniz için. Sadece şurupla olmuyor maalesef evdeki alerjenleri ortadan kaldırmalı doğru nem ve hava ortam koşullarını da sağlamalısınız peluş oyuncaklar asla olmamalı örneğin
A
Ayşenur G.
19 Aralık 2025 18:03
Ayça Hanım ilk defa başımıza gelen bir durum alerjik olduğunu söyle anladık ilk önce ÜRTİKER oldu geçti nezle başladı şimdi de öksürük alerji doktoru için yeşil alan açtırdık fakat şuan ilaç kullandığımız için doktora gitmedik ben dikkat etmeye çalışıyorum yazdıklarınıza

Ayça K. A.
Hemşire
19 Aralık 2025 18:15
Hekim tanısı çok önemli her öksürüğü alerji ilacı ile tedavi edemeyiz. Tavsiye üzerine ilaç kullanmayın çocuğunuza bir hekim muayenesi ve gerekli tetkikler yapılsın önce ne olduğunu bulalım
A
Ayşenur G.
19 Aralık 2025 18:17
Çocuk doktorumuz gördü Ayça hanım ilacı o yazdı talebi üzerine yeşil alan açtırdık ilaç kullanımının bitmesini bekliyoruz doğru tanı için oraya gideceğiz

Ayça K. A.
Hemşire
19 Aralık 2025 18:19
Prospan vs gibi tavsiyeler adına söyledim :) kendi ilacınız için değil doğru ifade edeyim kendimi :) her ilaç içeriği farklı gerçekten alerjikse çocuğunuz Etken maddeye de alerjis olabilir Allah korusun
A
Ayşenur G.
19 Aralık 2025 18:20
Haklısınız Ayça hanım gerçekten tavsiyeleriniz için teşekkür ederim peluş oyuncakları hemen yok edeceğim ortalıktan