Alerji Sırasında Anne Öğünleri

92 görüntüleme
B

Begüm A.

29 Ocak 2026 15:15
Merhabalar kızımda süt ve süt ürünleri alerjisi ve yumurta alerjisi şüphesi var diyet yapıyorum ama sabahları yapacak bir şey bulamıyorum aklıma yumurtasız bir şey gelmiyor ,diyet yapan ve öğünlerinden bahsetmek isteyen varsa bir kaç fikir verebilir mi çok sevinirim 🥹
E

Elçin G.

29 Ocak 2026 17:16
Tahin pekmez, Avakado, kuruyemiş, tam buğday ekmeği, hurma, glütensiz yulaf+meyve gibi çeşitler olabilir. Yulaf ve cevizin süt artırıcı etkiside bulunuyor
B

Begüm A.

29 Ocak 2026 17:29

Elçin Güven

Tahin pekmez, Avakado, kuruyemiş, tam buğday ekmeği, hurma, glütensiz yulaf+meyve gibi çeşitler olabilir. Yulaf ve cevizin süt artırıcı etkiside bulunuyor

İşte bu süre zarfında ceviz badem fındık da yeme dedi doktor ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım nasıl süt olacak ki bu şekilde
E

Elçin G.

29 Ocak 2026 17:34
Bence normal çocuk doktorundan ziyade bir alerji diyetisyeni ile anlaşın. Faydalı olur çoklu besin alerjisi riski varsa eğer
B

Begüm A.

29 Ocak 2026 17:36
Kan verdik alerji doktoruna şu an sonuçları bekliyoruz bu süre zarfında yeme biraz bekleyelim dedi onun için yemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir