Alerji Reflü
172 görüntüleme
T
Tuğçe ..
20 Nisan 2026 04:42
Bebegim alerjik ve doğduğundan beri kusması var 4, 5 aylik , bir haftadır uyku nedir bilmiyoruz saat başı uyanıyor , kendisini kaşıyor midesi bulanıyor kafasını geriye atıyor, sütüm azaldığı için alerji maması ağırlıklı gidiyoruz onu içince daha da rahatsız oluyor, beslenme sonraları kabus oldu resmen , ne yapmam gerekiyor
B
Berivan A.
20 Nisan 2026 09:25
Merhaba bebeğim 5 ay 23 günlük bir ay önce kakasında kan görüldü acilde kan ve kaka testi yapıldı hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler bize ama bir sürü ilaç yazdılar O ilaçları doktoruna danışmadan vermek istemedim doktorumuzu aradığımda Sakın o ilaçları verme büyük ihtimalle alerjisi var yedin herhangi bir besinde Yani benim sütümden geçmiş süt ve süt ürünlerini Tamamen bırak dedi ayın 28'ine randevu aldım Nisan 28 şu an kızım çok kötü bir şekilde İshal olmuş koyu yeşil ve su gibi köpüklü akıyor tekrar test yaptığımızda Yine bir sıkıntı olmadığını söylediler serum verdiler kızıma Bu neden kaynaklı olabilir acaba şimdi kan alerjiden kaynaklı olabilir dendi bana ama bu ishal sorunu neden oluyor bilmiyorum yediklerime de olabildiğince dikkat ediyorum
Yükleniyor...