Alerji Olabilir mi?

229 görüntüleme
Ş

Şeyda Ş.

1 Mayıs 2026 15:02
Kızım 3 aylık anne sütü ile besleniyor 1şubat 2026 doğumlu doğum kilosu 3390gr 1. Ay kontrolünde 4300 2. Ay kontrolünde 5200 ölçüldü şuan kilosu 5400 ilk iki ay çok güzel kilo alımı oldu 2. Ay aşılarından sonra başlayan huzursuzluk mukuslu kaka hırıltılı nefes ağız çevresi kızarıklığı gürültülü kaka aşırı gaz sorunlarımız var uykuya dalamıyor tüm gün 15-30 dklık uykuları zor buluyoruz.
M

Meliha T.

1 Mayıs 2026 15:14
Kızarıklıklar var ise alerji değerlendirilebilir bu ayda bizimde süt alerjimiz başlamıştı akabinde susam domates kırmızı etede alerjisi çıkmıştı 5.5 aya kadar diyet yaptım ve daha sonrasında tadımlara başladık ve düzeldi ama susam alerjisi [8.ci](8.ci) ayda geçti
Ş

Şeyda Ş.

1 Mayıs 2026 22:47
biz küçük bir şehirdeyiz ben süt diyetine başladım. Özel hastanedeki doktor bişeyi kesme alışacak dedi ama ne çocuk dayanabiliyor ne ben perişan haldeyiz uykudan bağırarak uyanıyor. Siz alerji testini nerde yaptırmıştınız pazartesi günü Ankara’ya şehir hastanesine götüreceğim inşallah çözüm olur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir