Alerji Olabilir mi?

51 görüntüleme
R

Rukiye C. ..

5 Kasım 2025 13:09
Bebeğim 5 aylık süt alerjisi olduğu söylendi fakat kakada hiç kan göremedim genellikle mukusluydu .Vücudunda ara ara egzama tarzı döküntüler çıkıyordu şuan geçti.Ben hala sıkı bir şekilde diyetime devam ediyorum fakat dün akşam ve bugün sabah kakada kan ve vucudunda kirmizi noktalar (sanki damar beni gibi )vardı neyden kaynaklanmış olabilir.Farkli olarak karnabahar ve vişne hoşafı yemiştim.Bunlar etkilemiş olabilir mi
M

Melike D. ..

5 Kasım 2025 13:31
Merhabalar Rukiye hanım. Bir alerjik annesi olarak size cevap vermek istedim. Diyetinz de kaçırdığınız bir şey olabilir yada farklı bişey yediyseniz eğer ona da alerjisi olabilir
R

Rukiye C. ..

5 Kasım 2025 13:43
Merhabalar Melike hanım daha önce bir süre diyeti açmıştım o zaman henüz test yapmamiştik süt ürünlerini tükettiğim süre zarfında hiç kanlı kakaya rastlamamıştım.Test sonucumuz pozitif olduktan sonra doktorumuz tekrar diyete baslamamı söyledi diyet yaptığım sürede kanlı kakaya rastlamam beni şaşırttı
R

Rukiye t.

7 Kasım 2025 11:08
Merhaba Rukiye hanım. Benim de bebeğim 5 aylık ve alerjisi olduğundan şüpheleniyorum. Siz nasıl anladınız alerji olduğunu ve alerji tanısı nasıl yapılıyor
R

Rukiye C. ..

7 Kasım 2025 14:02
Merhaba Rukiye hanım bize yaklaşık 2 aylık rutin kontrolde söylendi yüzünde kızarıklık var dıve kollarında bir kaç döküntü vardı hepsi geçti sadece kakada mukus var hala o devam ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir