Alerji Midir?
79 görüntüleme
S
Sena Y.
10 Şubat 2026 16:25
Bebeğim 2 buçuk aylık sadece anne sütü alıyor. hardal sarısı normal cıvık kıvamda kakası var kakasında bazen mukuslar oluyor. Gazı ve huzursuzluğu oluyor bunlar tek başına alerji belirtileri midir ? Kakada kan veya cildinde bir alerji belirtisi yok kafasında konak oluyor sadece onuda zeytinyağı ile yağlayıp tarıyoruz.
N
Nur A.
10 Şubat 2026 16:32
Hayır ciltte döküntü huzursuzluk gibi belirtiler varsa değerlendirilir tek başına mukus alerji olarak değerlendirmiyor doktorlar benim bebeğimdede olmuştu çocuk huzurluysa önemsemeyin
Z
Zahide.
10 Şubat 2026 18:15
Benim oğlumda 3.5 aylık kakası yoğun mukuslu bazen sarı bazen yeşil tonlarında kan bizde de yok döküntü de yok doktorumuz önemsemedi ama çok fazla mukus olunca ve kakası sıvı olunca ben bir hafta diyet yaptım biraz mukus azaldı alerji miyiz bende emin değilim açıkçası
S
Sena Y.
10 Şubat 2026 18:49
Hayır ciltte döküntü huzursuzluk gibi belirtiler varsa değerlendirilir tek başına mukus alerji olarak değerlendirmiyor doktorlar benim bebeğimdede olmuştu çocuk huzurluysa önemsemeyin
S
Sena Y.
10 Şubat 2026 18:49
Benim oğlumda 3.5 aylık kakası yoğun mukuslu bazen sarı bazen yeşil tonlarında kan bizde de yok döküntü de yok doktorumuz önemsemedi ama çok fazla mukus olunca ve kakası sıvı olunca ben bir hafta diyet yaptım biraz mukus azaldı alerji miyiz bende emin değilim açıkçası
Z
Zahide.
10 Şubat 2026 19:21
Bebeğinizde huzursuzluk var mı peki ?
S
Sena Y.
10 Şubat 2026 20:15
Dönem dönem oluyo ama her zaman değil o dönem dediğim kısımda evdeki rutin bozulduğu zaman misafir vs durumlarında özellikle
Z
Zahide.
10 Şubat 2026 20:48
Evet bizde bir yere gidip yada biri geldiğinde çok huzursuz oluyor uyumakta zorlanıyor
S
Sena Y.
10 Şubat 2026 21:04
Bu durumu ben açıkcası alerji ihtimaline bağlamadım çünkü sonuçta rutinleri bozuluyo çok doğal ama mukuslu kaka her bezimizde oluy