Alerji mi Üst Solunum Yolu Enfeksiyonu mu
216 görüntüleme
B
Beyza A.
27 Nisan 2026 19:10
Kızım bir hafta önce gece öksürmeleri ile uyanıyordu. Doktora götürdüğümde boğaz da kızarıklık akciğerinde hastalık bulgusu yok dedi ve alerji ilacı ve iburamin verdi fakat şuan hem burnu akmaya hemde gündüz de öksürmeye başladı ne yapmalıyım tekrar doktora gitmeli miyim sabahları gün içinde serum fizyolojik ile burun temizliği yapmaya başladım sabah yaptığımda akıntısı sarı bir şekilde aktı.
E
Esmanur ..
27 Nisan 2026 19:36
Benim bebegimde 1 haftadir bu sekilde atesi yok burnu akiyo tikaniyo surekli aciyoruz yogun sumuk geliyo her defasinda gece de tikaninca oksuruyo buhar veriyorum eger beslenmesi iyi ise nesesi yerindeyse suan devam edin atesi olmadigi surece sorun yok gun icinde burnunu 3den fazla yikayin bebeginiz kac aylik
B
Beyza A.
27 Nisan 2026 22:13
Peki ilaç kullanıyor musunuz
E
Esmanur ..
28 Nisan 2026 09:37
Iburemin zero kullandik 5 gun zaditen damla vermisti doktorumuz pek ise yaramadi simdilik sadexe serum yikama ve buhar veriyorum
E
Esmanur ..
28 Nisan 2026 09:38
Eger atesi olursa hiriltisi gogusu iceri cekip nefes alma vs olursa doktora goturun tam grip havasi polenler vs derken cocuklar hasta oluyo biz bile ayni sekil hastayiz biz dayaniyoz ama bebekler bogaz agrisina dayanamaz huzursuz olur
E
Esmanur ..
28 Nisan 2026 09:39
Burun yikamayi sadece sabah degil aksamda uyumadan once beslenmede once yapin bol bol yapin rahatlatir bebeginiz kac aylik nekadar cc serum yikama yapiyonuz
B
Beyza A.
28 Nisan 2026 09:42
Ateş yok ama sabaha genzine balgam dolmuş gibi hissediyorum 10 ml yapıyorum
E
Esmanur ..
28 Nisan 2026 11:38
Tikali gordukce acin eger 10ml sonra yine rahatlamzsa tekrar acin uyurken buhar verin sumuk kanalarini yumusatir salya rahat akar
Yükleniyor...