Alerji mi İshal mi Yoksa Normal mi ?

76 görüntüleme
İ

İrem E.

4 Ağustos 2025 04:42
3 buçuk aylık bebeğim son zamanlarda günde 2 ya da 3 kez gürültülü sulu bezden taşacak kadar kaka yapıyor . Ondan öncesinde de her bezinde kaka olurdu ve hep kıvamı cıvıktı. Sadece anne sütü alıyor . Bu durum normal mi yoksa doktora goturmeli miyim alerji olma ihtimali var mı ? Kilo alımı normal ilerliyor
G

Gamze ..

4 Ağustos 2025 05:08
Genelde normalde de öyle yapıyorlar ama midesini üşutmüşte olabilir. Ateş ve huzursuzluk yoksa endişe etmenize gerek yok
İ

İrem E.

4 Ağustos 2025 11:03
Ateş ve huzursuzluk yok yaklaşık 15 gündür böyle yapıyor ben de normal olduğunu düşünmüştüm ama kafam karıştı teşekkür ederim cevabınız için
Merve K.

Merve K.

6 Ağustos 2025 15:51
Bizde aynı şeyle karşılaştık ben bunu ishal doğrultusunda doktora başvurdm ama bizim kakamızda mukus yani sümükümsü yapı da vardı . Gaita kan idrar vs testleri yapıldı enf şüphelendi bişey çıkmadı süt ürünleri alerjisi olabilir denildi şimdi yeni diyete başladık .. ama biz de eşlik eden gaz vardı ve iştahta azalma vardı memeyi reddediyordu probiyotiğe başladık
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

6 Ağustos 2025 15:56
Benim oğlum da öyleydi ek gıdaya kadar şimdi normal korkmayin
İ

İrem E.

6 Ağustos 2025 15:58
Teşekkür ederim herkese

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir