Alerji mi Enfeksiyon mu
89 görüntüleme
S
Safiye T. ..
26 Haziran 2025 13:09
Bebegım 4 aylık gaitada lökosit görüldü doktor antıbıyotık verdı ama tekrar test yapıldı ancak devam edıyormus başta kakasında bır defa sadece kan görmüştük alerjı olabılır dedı ama onun dışında kan gormedık huzursuzluk ıshal ya da herhangı başka sıkayetıde yok doktor suan enfeksıyona yonlendırdı ve alerjıye bılemedım bızde antıbıyotık de kullanmıştık halbukı

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
26 Haziran 2025 13:42
Tabii ki durumunuzun ayrıntılı bir şekilde değerlendirilmesi lazım fakat çocuğun haritasındalit görülmesi tek başına ne enfeksiyon ne de alerji belirtisidir. Hiçbir sorun olmayan çocuklarda da bu durum gözlenebilir. Bulunduğunuz yerde başka bir çocuk doktoru ile görüşmenizi ya da online danışmanlık almanizi öneririm…
K
Kardelen M.
26 Haziran 2025 13:53
Benimde bebeğim 5 aylık yaklasık 2 aydıe alerji ile uğraşıyoruz yumurtayı tamamen cıkarıdm hayatımdan süt vs yavas yavas actık artık yiyorum ve kızarıklığı geçti sayılır damla kullandık ve krem kullandık suan hala krem kullanmaya devam ediyorum nemlendirici ama bu süreç nasıl ilerleyecek ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum arada kızarıklar gene cıkıyor tamamen geçmedi nasıl bir yol almalıyım acaba hocam görün lütfen