Alerji mi Egzama mı Mantar mı Yaşayan Var mı Bu Durumu
95 görüntüleme
D
D ..
21 Mart 2026 00:21
Bebeğim 9.5 aylık düzeltilmiş 7.5 aylık 3 ay önce İstanbul’dan Hakkari’ye geldik ve iye öyküsü olduğu için her kaka sonrası boynundan aşağıyı mustela şampuan ile yıkıyordum bazen gün 3-4 bile yıkadığım oluyordu sonra göğüs karın bölgesinde yuvarlak 4-5 adet kızarıklar oluştu kabuklu vücudunun çok kuruduğunu düşündüm ve yıkamayı biraz azalttım ve Bioderma atoderm ara ara kullandım ortası açıldı kenarları kızarık kaldı içi boş daire ⭕️ gibi bu durumu yaşayan varmı acaba doktor mantara benziyor dedi ve mantar kremi verdi ama henüz kullanmadım şampuanını değiştirip bol nemlendirerek bi süre gözlemlemek istedim ama yıkadıkça kızarıklar belirgin oluyor yıkamadıkça ortaları açılıyor kenarlar kalıyor
S
Seval Y.
21 Mart 2026 00:39
Benim bebegimde kaka yaptiginda surekli yıkıyorum ve bacaklarinda belirttiginiz gibi kızarıklık kabartilar oldu. Avene xeracalm A.D BAUME RELIPIDANT diye bir krem önerdi doktorumuz. Bir haftada tamamen geçti. Günden 3 4 kere bacaklarına sürdüm.
D
D ..
21 Mart 2026 00:41
Benim bebegimde kaka yaptiginda surekli yıkıyorum ve bacaklarinda belirttiginiz gibi kızarıklık kabartilar oldu. Avene xeracalm A.D BAUME RELIPIDANT diye bir krem önerdi doktorumuz. Bir haftada tamamen geçti. Günden 3 4 kere bacaklarına sürdüm.
S
Seval Y.
21 Mart 2026 07:49
Bazı eczanelerde satılıyor ya da İnternet üzerinden siteden alabilirsiniz.