Alerji mi Diyete Devam mı

68 görüntüleme
B

Betül L.

26 Haziran 2025 14:56
Bebeğim 3 aylık memede kıvranıyordu son 1 haftadır o yok. Kolik bebek dedi doktor sam… devam eden damlayı verdi probiyotik olam vela… diye devam eden d vitamini bulunan damlayı verdi reflü için şurup verdi kullanmadım çok az kullanıp bıraktım. Anne sütü ile besleniyor süt ürünü ve yumurta yemiyorum dıskı ve idrar testi yapıldı temiz senin için artık yapacak bişey yok alerji doktoruna gidebilirsin dedi. Diyet yapma ufaktan basla dedi ala korkuyorum süt ürünü yeyince çok ağlıyor ne yapabilirim
A

Ayşe K.

3 Temmuz 2025 18:16
Önce pişmiş olarak bir dene istersen. Mesela peynir ya da yoğurt poğaçalarda dene direkt tüketme. Ben öyle başlamıştım. Bazı bebeklerde pişmiş şekilde tepki oluşturmuyor
B

Betül B. ..

7 Temmuz 2025 02:10
Bende de öyle bir durum mevcut tahlil yapılmadı ama süt besliyor diye doktor bana diyete başlamadı benim çocuk da kaka problemi mevcut son Bi bucuk Aydan fazla olacak, reflü için yatağını baş kısmı 30 derece olacak şekilde yüksek tutun doktorum önermişti malum gece emince direkt yatak oluyor çoğu zaman başka bir doktora daha gösterin bazı doktorların yorumları aynı olmayabiliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir