Alerji mi?

214 görüntüleme
S

Selin O. T.

14 Mayıs 2026 18:38
6 aylık ek gıda tadımlari esnasında linkteki görseldeki döküntüler oluştu göğüs ve sırt bölgesinde yaygın kollarda nadiren bacaklarda hiç yok. Alerjimi yoksa mantar vb. deri hastalığı olabilir mi?
https://hizliresim.com/978ta1u
G

Gülşah S.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 20:16
Merhaba alerjik gibi gözüküyor ama hangi besini ya da besinleri yediğinde oldu acaba? Bizde de alerji var daha tadıma bugün başladık ama. Anne sütünden geçen besinlerin bazılarına karşı alerjimiz var
S

Selin O. T.

14 Mayıs 2026 20:19
En son yulaf unu ve yumurta sarısı tadımı yaptı. Sabah yedi akşam bu şekilde oldu 1 hafta geçti uzerinden hala bir azalma olmadı. Doktora götürdüm alerji dedi ama çoğaldı kızarıklıklar bende yumurta yemeyi bıraktım
S

Selin O. T.

14 Mayıs 2026 20:20
Acaba alerji değilde başka bir deri hastalığı mi diye düşünüyorum azalma olmadığı için
Elvan C.

Elvan C.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 20:34
Kızımdada bunun aynısı oldu havuç yemıstı sonrasında kan testi kakada kan bakıldı alerjı çıkmadı, sizin doktorunuz hangı testle alerjı olduğunu düşündü acaba?
S

Selin O. T.

15 Mayıs 2026 01:13
Elvan Cengiz
Kızımdada bunun aynısı oldu havuç yemıstı sonrasında kan testi kakada kan bakıldı alerjı çıkmadı, sizin doktorunuz hangı testle alerjı olduğunu düşündü acaba?
Test yapmadı gördüğü gibi alerji dedi ilaçta vermedi, kaşınıyor siz nasıl geçirdiniz ne teşhisi konuldu?
Elvan C.

Elvan C.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 01:19
Bizde kaşınma az dı kızarıklık çoğalınca kan aldı kakada gizli kana baktı çıkmadı bişi . Ama az az hala var alerjik mama kullanıyoruz , kortizonlu krem kullandık . Egzama olduğu düşünüldü ben cildiyeye getırmeyi düşünüyorum yâda alerji doktoruna çocuk doktoru bu işin uzmanı değil malesef
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir