Alerji mi?
103 görüntüleme
H
Hatice B.
12 Mart 2026 01:17
4,5 aylık bir bebeğim var. Kucakta desteksiz oturuyor ve bu yüzden doktorumuz yediğimiz içtiğimiz şeylerden çok az miktarda tattırabileceğimizi söyledi . Biz de bu yüzden yemekte çorbadan bir kaşık kadar verdik. Bebek kaşığını tam doldurmuyordu bile. Süzme mercimek çorbasıydı. Alerjisi var mı bilemedim dirseğinde ve bacağında hafif kızarık döküntü çıktı. Yüzünde de atopik dermatit olduğu için acaba vücuduna yayılıyor diye düşündüm. Bir de ev biraz sıcak oluyor derecesini ayarlayamıyoruz. Terledi sıcaktan mı oldu diye düşündük. Bu döküntü hariç hiçbir belirti yok.
E
Elif V.
12 Mart 2026 02:30
Yediğiniz şeylerden derken direkt kendinize yapılan yemeklerden mi? Tadıma baharat tuz olmadan başlamanız lazım
D
Duygu Y.
12 Mart 2026 07:16
Hatice hanım yüzünde atopik dermatit var belogent diye bir krem kullandım oğlumun suratı çok kötüydü oğlumda 4 buçuk aylık bir türlü geçmiyordu bu krem iki defa sürmem de tamamen yüzünde kaybetti kızarıklık sertlik kurulu pul pul dökülme bunların hepsini geçirdi bilginiz olsun kullanın derim şimdi de Bioderma’nın nemlendiricisini sürüyorum şu an iyiyiz çok şükür.
Yükleniyor...