Alerji Mandalina
160 görüntüleme
Y
Yeşim Ö.
18 Ocak 2026 14:36
Merhaba bebeğim 7 aylık bugün mandalina yerken oğlum bana bakıyorudu bende dayanamadım biraz suyundan verdim 2 saat sonra emzirirken kustu aşırı bir şekilde eşim de evde değil hemen hastaneye gitmeli miyim alerji olabilir mi ateş normal

Betül ..
18 Ocak 2026 15:06
Gün içinde takip edin bence anormal bir durum huzursuzluk ateş ve kusma eklenirse beklemeden gidin
N
Nurten
18 Ocak 2026 15:28
Annesi midesi mandalina asitli olduğundan öğütmekte zorlanmıştır. Diğer öğünlerini hafif hazmi kolay ve sevdiği yemeklerden yedirin. Takip edin. Suyunu içirin. Mesela naneli yoğurt çorbası içirin. Benim doktorum 1 yaşına kadar mandalina portakal kivi limon gibi meyveleri yasaklamıştı aklınızda bulunsun. Betül hanıma da katılıyorum. 👍🏻
Y
Yeşim Ö.
18 Ocak 2026 15:42
Tamam teşekkür ederim şimdi birşey yok keyfi yerinde gibi tekrar bir şey olursa giderim hastaneye

Fatma A.
Uzman Diyetisyen
19 Ocak 2026 01:31
Bebeğinize mandalinayı erken dönemde tattırmışsınız, sindirim sistemi henüz gelişmediğinde kusmuştur🌸

Aybüke C. H.
19 Ocak 2026 01:50
7. ayda bizde tam öyle bişey yaşadık asitli olduğu için sindirmedi kustu daha sonra vermedim şimdi 8 buçuk aylık çok da güzel yiyor alerji belirtisi döküntü hırlama tıkanma hissi şeklinde oluyor çünkü yumurta alerjisi var ordan biliyorum
Y
Yeşim Ö.
19 Ocak 2026 08:10
Teşekkür ederim sanırım dediğiniz gibi sindiremedi şuan gayet iyi şükür
D
Damla k.
19 Ocak 2026 23:49
Bende aynı şekilde dayanamayıp vermiştim 6.5 aylık oğluma az miktarda. kusma vs olmadı ama aynı gün akşamında pişik oldu direk. Çok üzülmüştüm