Alerji Maması İçmeme/ Ek Gıda Yememe

45 görüntüleme
Betül H.

Betül H.

13 Nisan 2026 02:20
merhaba, kızım 6 aylık 8500 kg. Alerji maması Aptamil pregomin kullanıyoruz ve tadı kötü. Doğduğundan beri asla uyanıkken içmez. Hep uykuda besliyorum hala daha öyle. Ek gıda geçtik ek gıda yer belki diye düşündüm ama yok onuda yemiyor ağzından çıkarıyor yada öğürüyor. Hatta tuzlu bile vermeyi denedim yada seveceği tatlımsı şeyleri bile denedim ama asla yemiyor he şimdi diyeceksiniz ki yemediği halde nasıl 8500 kg diye çünkü hep uykuda besledim hala öyleyim hafif uyku halindeyken içiyor emzik sanıp refleks ile içiyor diğer türlü içmiyor vanilya damlatıyorum onuda kabul etmiyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

13 Nisan 2026 03:09
6. Ayda bir takım beslenme reddi oluyor maalesef blw yöntemi deneyin parmak gıda ve yumuşak olsun kendi oynasın öıncıklasın kirlensin sonra sonra ağıza götürmeler başlıyor merak etmeyin. Alerji düzeyinizi bilmiyorum oğlumda da Aptamil progemin syneo kullanmıştım arada 1-2 ölçek normal mama karıştırıyordum içine. Hekiminizle danışarak yapın tabii alerji düzeyinizi bilmiyorum. Ama hep böyle gitmeyecek kendi yemeyi sevecek ve yiyecek merak etmeyin
Betül H.

Betül H.

13 Nisan 2026 06:21
Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
6. Ayda bir takım beslenme reddi oluyor maalesef blw yöntemi deneyin parmak gıda ve yumuşak olsun kendi oynasın öıncıklasın kirlensin sonra sonra ağıza götürmeler başlıyor merak etmeyin. Alerji düzeyinizi bilmiyorum oğlumda da Aptamil progemin syneo kullanmıştım arada 1-2 ölçek normal mama karıştırıyordum içine. Hekiminizle danışarak yapın tabii alerji düzeyinizi bilmiyorum. Ama hep böyle gitmeyecek kendi yemeyi sevecek ve yiyecek merak etmeyin
Anladım inşallah çok teşekkür ederim
F

Fatma ..

13 Nisan 2026 07:15
Mamaya pekmezde damlatıp verebilirsiniz benim doktorum öyle önermişti biz öyle yaptık bu arada tadı gerçekten çok kötü neden içmiyor diye tadına bakmıştım
Şuan bebeğim 7 aylık ek gıda +mama +anne sütü olarak devam ediyoruz
Ek gıda reddide beslenmeyı hep uyluku yapmışsınız onun etkisi olabilir tam olarak gelişmemiştir uyanıkken bir şey yemek
Umarım yakın zamanda kendi kendine yemek ister Allah yardımcınız olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir