Alerji Maması
119 görüntüleme
İ
İrem K.
25 Ocak 2026 22:51
Kızm 8 aylık 3. Ayından beri aptamil pepti syneo kullanıyoruz hiç içmek istemiyor anne sütü de alıyor ama artık çok çok azaldı sütüm yetmiyor mamaya pekmez koyuyprum yine beğenmiyor en fazla 30 içirebiliyorum neyse zaten diyet açıcaz keçi sütü olan golden goat mama kullanan var mı ? Alerji maması veya normal mamalar arasında besleyicilik olarak fark var mı yani şuan alerji maması kullandığı için diğer bebeklerden eksik kalıyor gibi hissediyorum zaten kilosu çok düşük kilo aldıramıyoruz 8 aylık olacak daha
7 kilo bile değil
7 kilo bile değil
A
Aleyna A.
25 Ocak 2026 22:56
Benim bebeğime inek sütü içerikli tüm mamaları denettim hipp , sma, aptamil hiçbirini içmek istemedi hep kustu . Golden goat a geçtik öyle keyifli içiyor ki anlatamam
İ
İrem K.
25 Ocak 2026 22:58
Benim bebeğime inek sütü içerikli tüm mamaları denettim hipp , sma, aptamil hiçbirini içmek istemedi hep kustu . Golden goat a geçtik öyle keyifli içiyor ki anlatamam
B
Betül ..
25 Ocak 2026 23:03
Ya cidden mi tadına baktınız mı nasıl benim bebeğim çok seçici mama içine pekmez atınca bile içmiyor ve kilo aldırması iyi mi mamanın
A
Aleyna A.
25 Ocak 2026 23:05
Ya cidden mi tadına baktınız mı nasıl benim bebeğim çok seçici mama içine pekmez atınca bile içmiyor ve kilo aldırması iyi mi mamanın
A
Aleyna A.
25 Ocak 2026 23:08
Golden goat benim gazlı bebişime çok iyi gelmişti ne kusma ne gaz ama öyle bi kabız etti ki az daha lavman yapacaktık o yüzden onda da dikkat etmek lazım
B
Betül ..
25 Ocak 2026 23:16
Şükür ki öyle bi sıkıntımız olmadı her bebek kendine özel tamamen bebekleri gözlemleyip tabi ki mama seçimini yapmak lazım :(
İ
İrem K.
25 Ocak 2026 23:38
Her bebek için farklıdır illaki benim bebeğim 15 günde 750gr almıştı doktor fazla almış demişti hatta , bebeğim sadece bu mamayı içtiği için mecburen bunu kullanıyoruz aslında , tadına hiç bakmadım mamaların içine pekmez katıldığını ilk defa sizden duyuyorum, doktora pekmez olayını danışmış mıydınız ? Bilmediğimden soruyorum