Alerji Maması

119 görüntüleme
İ

İrem K.

25 Ocak 2026 22:51
Kızm 8 aylık 3. Ayından beri aptamil pepti syneo kullanıyoruz hiç içmek istemiyor anne sütü de alıyor ama artık çok çok azaldı sütüm yetmiyor mamaya pekmez koyuyprum yine beğenmiyor en fazla 30 içirebiliyorum neyse zaten diyet açıcaz keçi sütü olan golden goat mama kullanan var mı ? Alerji maması veya normal mamalar arasında besleyicilik olarak fark var mı yani şuan alerji maması kullandığı için diğer bebeklerden eksik kalıyor gibi hissediyorum zaten kilosu çok düşük kilo aldıramıyoruz 8 aylık olacak daha

7 kilo bile değil
A

Aleyna A.

25 Ocak 2026 22:56
Benim bebeğime inek sütü içerikli tüm mamaları denettim hipp , sma, aptamil hiçbirini içmek istemedi hep kustu . Golden goat a geçtik öyle keyifli içiyor ki anlatamam
İ

İrem K.

25 Ocak 2026 22:58

Aleyna Aydın

Benim bebeğime inek sütü içerikli tüm mamaları denettim hipp , sma, aptamil hiçbirini içmek istemedi hep kustu . Golden goat a geçtik öyle keyifli içiyor ki anlatamam

Ya cidden mi tadına baktınız mı nasıl benim bebeğim çok seçici mama içine pekmez atınca bile içmiyor ve kilo aldırması iyi mi mamanın
B

Betül ..

25 Ocak 2026 23:03

İrem Kıvrak

Ya cidden mi tadına baktınız mı nasıl benim bebeğim çok seçici mama içine pekmez atınca bile içmiyor ve kilo aldırması iyi mi mamanın

Golden goat benim gazlı bebişime çok iyi gelmişti ne kusma ne gaz ama öyle bi kabız etti ki az daha lavman yapacaktık o yüzden onda da dikkat etmek lazım
A

Aleyna A.

25 Ocak 2026 23:05

İrem Kıvrak

Her bebek için farklıdır illaki benim bebeğim 15 günde 750gr almıştı doktor fazla almış demişti hatta , bebeğim sadece bu mamayı içtiği için mecburen bunu kullanıyoruz aslında , tadına hiç bakmadım mamaların içine pekmez katıldığını ilk defa sizden duyuyorum, doktora pekmez olayını danışmış mıydınız ? Bilmediğimden soruyorum
A

Aleyna A.

25 Ocak 2026 23:08

Betül

Golden goat benim gazlı bebişime çok iyi gelmişti ne kusma ne gaz ama öyle bi kabız etti ki az daha lavman yapacaktık o yüzden onda da dikkat etmek lazım

Şükür ki öyle bi sıkıntımız olmadı her bebek kendine özel tamamen bebekleri gözlemleyip tabi ki mama seçimini yapmak lazım :(
B

Betül ..

25 Ocak 2026 23:16

Aleyna Aydın

Şükür ki öyle bi sıkıntımız olmadı her bebek kendine özel tamamen bebekleri gözlemleyip tabi ki mama seçimini yapmak lazım :(

Evet maalesef ama doğru mamayı bulana kadar da perişan oluyor bebişlerimiz ya ve biz hâlâ bulamadık :')
İ

İrem K.

25 Ocak 2026 23:38

Aleyna Aydın

Her bebek için farklıdır illaki benim bebeğim 15 günde 750gr almıştı doktor fazla almış demişti hatta , bebeğim sadece bu mamayı içtiği için mecburen bunu kullanıyoruz aslında , tadına hiç bakmadım mamaların içine pekmez katıldığını ilk defa sizden duyuyorum, doktora pekmez olayını danışmış mıydınız ? Bilmediğimden soruyorum

Evet tadı kötü diye bebeğim asla içmiyordu kilosu da çok düşük persentılın altında kalıyor dr da pekmez şeker tatlandırıcı neyi severse atabilirsin dedi hatta ek gıdaya geçince de muhallebi yapıp içine 6 kaşık mama at dedi ama tabi mama tadını alınca onu da yemiyor bebeğim. Ben de internette araştırdım mamaya hiçbir şey karıştırmak önerilmiyor ama bana bunları diyen profesör çocuk gastroloji doktoruydu ben de yapıyorum zaten çok az besleniyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir