Alerji Diyet

64 görüntüleme
E

Edibe G.

3 Nisan 2026 19:39
Bebeğim süt yumurta buğday alerjili. Yumurta çok yüksek pozitif. Doktoru diyet yapma diyor ama 3 aydır kortizonlu kremlere rağmen yüzü düzelmiyor. Doktoru dinlemeli miyim?
B

Begüm A.

3 Nisan 2026 19:45
Diyet yapmadan geçmiyor maalesef siz takviye alın mümkünse , kortizonlu krem de uzun süreli kullanımda deriyi inceltiyor ben 3 aydır diyet yapıyorum,egzaması hemen hemen düzeldi kala da düzeldi hele ki testte yüksek çıkmışsa diyetsiz hiç geçeceğini sanmıyorum bizim testlerde çıkmamasına rağmen böyle durum …
Sibel Y.

Sibel Y.

3 Nisan 2026 20:06
Belli süre diyet yapıp gözlemleyin bende yaptım düzeldi sonra diyeti açtım bebeğim gayet sağlıklı ve artık her şeyi yiyebiliyor düşündüğünüz kadar kötü bir şey değil diyet yapmak bebeğin huzursuz ve egzamalı vücudu daha üzücü
E

Edibe G.

3 Nisan 2026 20:34
Ben diyet yapmam gerekiyor diyorum doktoru hayır yapma diyor ama bebeğimin halini de ben görüyorum doktor değişikliği yapmak istiyorum bu yüzden
B

Begüm A.

3 Nisan 2026 21:39
Edibe Genç
Ben diyet yapmam gerekiyor diyorum doktoru hayır yapma diyor ama bebeğimin halini de ben görüyorum doktor değişikliği yapmak istiyorum bu yüzden
Bazı doktorlar annenin de güçten düşmemesi için yemesi gerektiğini düşünüyor ama biz dışardan takviye alıp eksiklikleri kapatabiliriz bebekler diyetten başka bir yolla tedavi edilemşyor maalesef 2 3 hafta deneyim derim ben
E

Edibe G.

4 Nisan 2026 00:05
Teşekkür ederim yorumlarınız için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir