Alerji Desen Alerji Değil Çözemedik

98 görüntüleme
Ö

Öykü Ç.

19 Aralık 2025 20:24
Ağustos ayında boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşlendi antibiyotik kullandı ondan bir hafta sonra vücudunda kol dirsek arkası ve bacak bilek arkasında urtiker görünümlü kabarcıklar oluyor. Daha dogrusu pütürlük var onları kasıyınca kabarıyor 1-2 saat sonra kendılığinden geçiyor.alejı doktoruna goturdum alerjı testı yapıldı hıc bır seye alerjısı cıkmadı. Doktor atopik cilde yakın bir cildi var dedi nemlendirici verdi kullanıyoruz sampuanı değişti. Kıyafetlerı cıft durulama sabun tozuyla yıkanıyor ama gecmedı. 6 hafta alerjı ılacı kullandık o dönemde kaşıntıları azaldı ama bırakınca tekrarladı gun içerisinde 1 kere 2 kere cıkıyor. Bazen cıkmıyor . Sebebını çözemıyoruz. Ayrıca fotograf nereden yükleniyor ara ara bulamadım
E

Eda A.

19 Aralık 2025 20:26
Başta altıncı hastalık diye düşündüm fakat çok uzun sürmüş. Acaba antibiyotik için de alerji testi uygulandı mı
Ö

Öykü Ç.

19 Aralık 2025 21:35
Hayır antıbıyotık ıcın ayrı bısey yapılmadı ama çok uzun sürdü 1,5 ay da alerjı ılacı kullandı gecerdı herhalde öle bırsey olsa

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir