Alerji / Bronşit

23 görüntüleme
E

Elif A.

14 Nisan 2026 20:42
Merhaba 3 ay da ve 6 ayda hasta olduk ilk hasta olduğumuz da cigerlermize inmişti bronşit başlangıcı dedi doktor buhar tedavisi ve antibiyotik kullandık klasik 2 . hastalığımızda y Rsv olduk hava yine antibiyotik ve bir kartizonlu iğne zatüre iletmesin baya tıkalı iğne yapalım dedi yaptık alerji doktorumuza gittik yine bronşit olursa gel demişti alerji testi yaptık süt alerjimiz çıktı zaten egzamamız vardı ek olarak ciğerlerini koruması için aerochamber ile kullanılan o fısfıs ilaçtan verdi suan 8 aylığız endişeleniyorum çok fazla ilaç kullandığımızı hissediyorum Rsv tanısı alan bebekler astıma daha çok yatkın olduğunu o yüzden koruması için sabah akşam turuncu fısfıs kullan dedi sizin fikrimizi merak ediyorum lütfen Osman bey cevaplarsanız sevirim bu üçüncü çocuk doktorum üçüde antipiyotik verdi hasta olduğumuz da @Osman Gönülal ek olarak sürekli kabızlık yaşıyoruz 1 aydır daha sık olmaya ve ilaçsız yapmamaya başladı anne sürü aldığımız zaman da 7/10 gün arası yapıyordu ek gıda geçince daha sıklaştı son bir aydı müdahale etmeden yapmıyor katı oluyor alerji kaynaklı yada başka bi bölüme yönlendirdi
E

Elif A.

14 Nisan 2026 20:43
Alerji doktorumuz bununla ilgili bi detay vermedi o an bende sormayı unuttum
E

Elif A.

14 Nisan 2026 20:43
@Osman Gönülal

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir