Alerji

59 görüntüleme
K

Kader E.

28 Nisan 2026 11:41
Oğlum 2.5 yaşında elinin üzerinde kabarcıklar çıkmaya başladı sonra bütün vücuduna böyle egzama tarzını ama döküntüsü yok alerji tarzında kabarmaya başladı ve bütün vücuduna yayıldı doktora götürdük cildiyeye herhangi bir dokunduğu bir şeyin alerji yapacağını söyledim ya bu sabun olur olabilir böcek olabilir ya da başka bir şey olabilir tarzın ama yediden içinden kaynaklı değil dedi ama şöyle bir sıkıntı var bütün vücuduna yayılıyor önce elinde başladı sonra ayak dirseklerinde daha sonra bütün ucunda şu an yayılmaya başladı böyle bir sorun yaşayan var mı ya da bana kalırsa sanki yediden içtiğinden kaynaklı bir şey çünkü ağız çevresinde de var
M

Meltem G.

28 Nisan 2026 11:44
Camasir deterjanı yapıyor olabilir sizin esyalarinizla yikiyorsaniz cocugun çamaşırını sizin camasirlarinizdan dolayi olabilir bedenine temas eden herseyi kontrol edip gozlemlemeniz lazım bulabilmek için
M

Meltem G.

28 Nisan 2026 11:45
Yediğinden kaynaklı öyle olmuyor bizim de yediğinden kaynaklı egzamasi var yüzden başlar yediğinden olunca ve yanık gibi oluyor sizin tarifiniz uymuyor
K

Kader E.

28 Nisan 2026 13:02
Bizim eşyalarla yıkamıyor ama iki sefer deryaj kullanmıştık bozuk kullandığımızdan kalmamıştı onun deterjanı zorunlu kalmıştım bu gün hepsımı tekrar yılıcam artık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir