Alerji

78 görüntüleme
D

Dilan A.

13 Nisan 2026 23:37
Oğlum 17 aylık ilk doğduğunda bebekler için olan çamaşır deterjanından alırdım şimdilerde bıraktım bizim deterjan ile yıkıyorum vücunda bir şeyler çıkmaya başladı kanda bie şey çıkmadı alerji doktoru görücek tekrar her şeyi gözlemledim bir şey yok geriye deterjan kaldı sizce yapabilir mi çamaşır deterjanı
A

Aslı Ö.

13 Nisan 2026 23:41
Evet yapabiliyor benimde oğlum 3 yaşında hep sabun ile yıkamıştım. Bizim deterjan kaşıntı ve ciltte kuruluk yaptı maalesef tekrar bebek deterjanlarina dönüş yaptım. Geçmiş olsun🙏
D

Dilan A.

13 Nisan 2026 23:44
Teşekkür ederim benim oğlumunda sinek ısırığı gibi çıkıp sabah kayboluyor özellikle bacakalrda falan endişelendim baya
T

Tuncay K.

14 Nisan 2026 00:06
Benimde 33 aylık çocuğumda boyun çene altı beyaz lekelenme kolları ve kulak arkasında beyaz nolta vs var neden NOt. Yoğurt yumurta peynir çok tüketioz alerjimi düşünecegiz
T

Tuncay K.

14 Nisan 2026 00:08
Bizde boyun altı birax fazla
T

Tuncay K.

14 Nisan 2026 00:10
Ama kol ve kulak arkası bide ayak ta sinek ısırığı gibi ama boyun altı vitiligo zannetçdersin am değil dedi hassas cilt dedi krem yazdı kullanıoz ama fayda yok
D

Dilan A.

14 Nisan 2026 05:34
iyi gözlemlemek lazım cilt neye hassasiyet gösteriyor diye
S

Sinem Y.

14 Nisan 2026 15:32
Benimde oğlum 1.5 yaşındayken aynı olmuştu bacak ve karın bölgesinde kırmızı kırmızı döküntü gibiydi deterjanını değiştirdim siveno doğal içerikli sıvı çamaşır sabununu aldım hiç bir şey kalmadı
D

Dilan A.

14 Nisan 2026 19:31
İnşALLAH bizde de düzelir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir