Alerji

76 görüntüleme
F

Fidan B.

10 Nisan 2026 11:16
Bebeğimin sütüme alerjisi çıkt kaka testi alındı doktorumuz özel mama başlayacak dedi ya da sıkı diyet yapacaksın yumurta ve akıyla pişen herhangi bir şey yemeyeceksin süt ve süt ürünleri mantar vs ama bebeğim Biberon asla tutmuyor diyete başlayacağım neleri yemeliyim
E

Esraa

10 Nisan 2026 11:57
Alerji testimi yaptırdınız acaba. Bende diyet yapıyorum içerisinde süt ürünü bulunan hiç bir şey tüketmeyin. Paketli gıdaların genelinde süt tozu vs var o yüzden onları eleyin. Bol bol meyve, yeşillik,bakliyat tüketebilirsiniz. Bir de ben süt ürünleri tüketmedigim için vücut yetersiz kalmasın diye takviye vitamin kullanıyorum kalsiyum için. Bu arada yine alerjik olabilecek kuruyemiş vs tuketmiyorum.
F

Fidan B.

10 Nisan 2026 12:01
İki defa farklı doktora götürdüm her ikisi de kaka testi istedi böyle öğrenmiştik
E

Esraa

10 Nisan 2026 12:27

Fidan Bulut

İki defa farklı doktora götürdüm her ikisi de kaka testi istedi böyle öğrenmiştik

Bu arada osteocare original kullanıyorum kalsiyum için. Bir de elenatal3 öneririm. Vücudunuz vitaminsiz kalmasın diye
F

Fidan B.

10 Nisan 2026 12:29

Esraa

Bu arada osteocare original kullanıyorum kalsiyum için. Bir de elenatal3 öneririm. Vücudunuz vitaminsiz kalmasın diye

Teşekkür ederim diyetn ilk günündeyim hemen temin edeceğim önerilerinizi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir