Alerji

108 görüntüleme
R

Rabia E.

11 Mart 2026 15:15
Merhaba bebeğim 3 ay 10 günlük

Kakasını hala kendi yapamıyor

Karnını çok sertleştiriyor

Sürekli uyumaya meyilli

Kakası mukuslu

Pişiği geçmiyor bi defa makatı çatlamıştı

Genelde huzursuz

Gözlerini kaşıyor kızarıyor

Alerji olabılır mi kanda çıkmadı ???? Osman hocam burda sorulara cevap verıyor mu
M

Meliha T.

11 Mart 2026 15:46
Cildinde döküntüler oluyor mu alerji de cilt testi yapılması gerek kan testi sonuç vermiyor
R

Rabia E.

11 Mart 2026 17:00
Döküntü yok meliha hanım kaşıntı var galiba gördüğüm besin alerjisi olabılir mi belirtiler yukarda yazdığım gibi
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 16:32
Alerjiden değil gazdan benim kızımin da gazdan poposu catlamisti Dr krem verdi onu kullandık karnının sertliği de bu yüzdendir kakasinin mukuslu olmasi normal tek başına bir anlamı yok diyor Drlar
R

Rabia E.

23 Mart 2026 16:33
Ayşe Vural
Alerjiden değil gazdan benim kızımin da gazdan poposu catlamisti Dr krem verdi onu kullandık karnının sertliği de bu yüzdendir kakasinin mukuslu olmasi normal tek başına bir anlamı yok diyor Drlar
Evet çok gazlı bazen çıkartamıyorum kakasınıda yapamıyor siz nasıl bir çözüm buldunuz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 16:35
Rabia Ekinci
Evet çok gazlı bazen çıkartamıyorum kakasınıda yapamıyor siz nasıl bir çözüm buldunuz
Benimki kolikti 2. Haftada başladı acı elma yağı ile karnına ve topuklarina masaj yaptım emzirme sonrası sırtına pat pat yapabilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir