Alerji

81 görüntüleme
Z

Zeynep Y.

25 Aralık 2025 18:24
bebeğim iki günlük sütüm yetmediği için bugün mama verdim. gaitasında pütürlükler oluştu ve mukus alerji mi bu
S

Selin E.

25 Aralık 2025 18:25
Siyah yapışkanlı bir kaka olur başlangıçla. Mekonyum
Z

Zeynep Y.

25 Aralık 2025 18:27
sarıya dönüştü kakası
G

Gökçin N.

25 Aralık 2025 18:44
Normal . Bazen sindirilemeyen süt ve mama pütürlü çıkıyor. Mukusu takip edin,her zaman alerji demek değil. Ara ara olabilir.
G

Gamze M.

26 Aralık 2025 00:13
@Zeynep Yıldız Merhaba, 2 günlük bebeğin midesi henüz kiraz kadar çok az süt bile yeterli oluyor ama saatte bir meme isteyebilir belki daha kısa zamanda bile ama bu demek değildir ki sütünüz yetmiyor bebeğinizi ne kadar sık beslerseniz sütünüz ona göre artacak siz 2 memeyi de sunmaya devam edin her ağlaması aç olduğu için değil bütün dünyası bildiği tek şey sizsiniz 🥹 sürekli emdiğinden dolayı aç sanıp mama veriyorsunuz büyük ihtimalle ama unutmayın mideleri çok çok küçük ve çeneleri çok güçsüz o yüzden çok sık acıkıyorlar emerken uyuyorlar sürekli çenesine kulaklarına dokunup topuklarını sıkın ki uyanıp emmeye devam etsin bu süreç sizi zorlayabilir ama inanın geçiyor ve çok hızlı büyüyorlar 🥹sarıdan yeşile kakalar çok normal çok aşırı mukus varsa tabi doktora danışın ama burun akıntılarını yuttuklarından da olabilir başka semptomlar yoksa alerji değildir bazen pütürlü de olabiliyor korkmayın sürekli burnunu temizleyin ki daha rahat emip daha rahat uyusun. Sarılığı nasıl ?
Z

Zeynep Y.

26 Aralık 2025 17:39
şuan yok şuan sarılık
Ilgım G.

Ilgım G.

26 Aralık 2025 19:12
Zeynep Hanım ne yapacağınızı bilemiyorum ama kaka ile ilgili problemi doktora göstermek gerektiğinde fotoğrafını isterler siz tüm kakalarını fotoğraf çekip takibini yapın ki doktorun teşhisi kolaylaşsın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir