Alerji
48 görüntüleme
P
Papatya Y.
24 Aralık 2025 09:06
Kızım 19 aylık şuana kadar üç birşwye alerjisi yoktu2 gündür un tıkanıklığı ve balgamlı öksürük var 2 akşamdır aferin veriyorum çocuk için olanından bu sabah tüm vücudu döküldüminik minik pütürlü kırmızılıklar çıktı sizce ilaçtan olabilir mi normalde ir kez daha vermiştim önceden bverdiğimde hiç böyle birşey olmamıştı ya da ateş yapmış olabilir mi

Rumeysa K.
24 Aralık 2025 09:18
Merhaba kızım 5 aylıkken 3 gün yüksek ateş 3. Günün sonunda vücut anlattığınız gibi dökmüştü acile götürdüö bir şey anlamadı çocuk domtoruna gittik 6.hastalık virüsü dedi

Rumeysa K.
24 Aralık 2025 09:19
3 ay ve 6 yaş arasında ki çocuklarda oluyor kızamık ve su çiçeğinin hafif hali bir damla kullandıkonun üzerine iyileşti bir çocuk doktoruna danışın bence
Z
Zehra A.
24 Aralık 2025 19:20
Ateş takibi yaptınız mı bu süreçte? Oğlum 10 aylıkken kızamık geçirdi 12. Ayında ise su çiçeği çıkardı. Kızamıkta ateş kontrol altına alınmıyor kolay kolay. 6. Hastalıkta ise durum tam tersi oluyor 3 gün ateş olur 3 günün sonunda vücutta döküntüler olur. Ayrıca bebeğimde ilaç grubuna karşı alerji var. Özellikle antibiyotik penisilin alerjisi var. Kullanıldığında ilk döküntü başlıyor sonra uzuvlarda şişlik en son ise nefes darlığı yaşıyor. Yani ilaçtan olacağını pek zannetmem muhtemelen 6. Hastalık geçiriyorsunuzdur bir doktora danışın bence. Geçmiş olsun.
İ
İpek B. Z.
24 Aralık 2025 19:24
6. hastalık olabilir. Benim oğlumda 3gun ates oldu, 3 gunun sonunda aynı bahsettiğiniz gibi döküntü oluştu. 1yas kontrolüne denk geldik döküntü hafiflemisti ama doktor görür görmez kac gün ates oldu vs diye anlattirip 6. Hastalik bu, onda ates olur ve ardindan döküntü olur dedi.
P
Papatya Y.
26 Aralık 2025 13:50
Hiç ateşi çıkmadı kızımın sürekli kontrol ettim çok şükür ertesi gün çok çok azalmıştı ama ben de hastalıktan diye düşünüyorum şuan