Alerji

61 görüntüleme
D

Duygu K.

19 Ağustos 2025 04:21
1yaş 9 aylık bebeğim ek gıdata başladığımızda ciltte alerji çıkmıştı ama kan da çıkmamıştı doktor da sadece yumurtaya dikkat et 1 yaşına kadar demişti şuan 1yaş 9aylık ama yumurta üst üste yediğinde vücudu hemen baya kızarıyor geçenler de de kuruyemiş yedi bir kaç gün yine cildi baya kızardı neden kan da çıkmadı ama bilmiyorum bir yıl oldu testi yaptıralı tekrar yaptırmayı düşünüyorum
Tülay Ş.

Tülay Ş.

19 Ağustos 2025 04:23
Bebegim 17 aylik yanaklari putur putur kizariyor bazende kizariklik gidiyor ama yine putur putur. Alerjimi baska birsey mi asla bulamadik.Vucudunda baska yerde dokuntusu vs yok. Ayni durumda olan var mi
A

Arefe T. ..

19 Ağustos 2025 05:09
Merhaba oğlum 8 aylık oldu ek gıdaya başladığımızda yoğurt ve peynire alerji olduğunu öğrendim yanlızca yüzü kızarıyor vücudun herhangi bir yerinde başka bir problem olmuyor
P

Pelin B.

19 Ağustos 2025 05:12
Testte çıkmıyor bazen malesef alerjisi olsa bile, alerjisi olduğunu düşündüğünüz şeylere ara verip doktorunuzu bilgilendirin
A

Aygül K.

19 Ağustos 2025 05:37
6 aylık bebeğim yumurta sarısı verdim 2 gün ,5 gündür ishal yunurtayı ne kadar süre kesmeliyim? bu esnada yeni bişey deneyebilir miyim?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir