Alerji
94 görüntüleme
S
Sena G. ..
18 Ağustos 2025 20:01
4 ay 20 günlük bebeğimin kakası son bir aydır mukuslu. Süt alerjisinden şüphelenmeli mi? Son zamanlarda ben fazla süt ürünü tükettim
B
Bahar K.
18 Ağustos 2025 20:03
Tek başına mukus bir şey ifade etmiyor genelde
E
Emine A.
18 Ağustos 2025 20:04
Benim de 2 ay 15 günlük bizim de kaka problemi vardı sür alerjisinden şüphelendi doktor ağlama atakları derken bu günden itibaren diyete başladım 3 güne farkı görürsün dedi sizde deneyin. Dediğine göre alerji mukus ve kanlı kaka , egzama ve kusma biz kusma şikayetti arttı
S
Sena G. ..
18 Ağustos 2025 20:06
Sadece mukuslu kaka şikayetimiz var başka bir şikayetimiz yok. Anlamak için ben de diyeti deniyim
E
Esma U.
18 Ağustos 2025 20:16
Bizimde mukuslu hafiften mama ile besleniyor bende doktoruma sorucam bunu merak ediyorum bazen koyu yeşil oluyor kakası. Sıvı ve yapışkan tarzda uzuyor hafiften. Anne sütü alırken yediklerinden oluyordur demişti ama lü an sırf mamaya geçtik. Dondurma çikolata falan da yapabiliyormuş onları yediğiniz zaman daha çok oluyor mu?
S
Sena G. ..
18 Ağustos 2025 20:19
Özelikle o besinleri gözlemlemedim ama son zamanlarda süt tüketimim arttı
E
Esma U.
18 Ağustos 2025 20:36
Alerji değildir inşallah , yediklerinizden kaynaklıdır belki 🙏
S
Songül A. ..
18 Ağustos 2025 20:50
Bebeğim 5 gün sonra 4 aylık olacak 1.5 aylıkken kakası yaklaşık 15 gün mukusluydu deri testi yaptığımda süt ve süt ürünleri yumurta,badem,Fındık,çilek susam alerjisi çıktı 2 ay boyunca diyet yaptım hiçbir şekilde tüketmedim fakat kakada mukus devam ediyordu alerji doktoruyla bu süreci devam ediyorduk mukusun devam ettiğini söylediğimde ek gıdaya geçene kadar devam edeceğini söyledi (diyeti açmama izin vermiyordu) en son doktor değiştirdim kan tahlilleri yaptırdım sonuçlar temizdi doktor kakasının mukuslu olmasının sıkıntı olmadığını söyledi.
S
Sena G. ..
18 Ağustos 2025 21:05
Uzun bir süreç olmuş sizin için. Neyse ki sonuclar temiz çıkmış ,sağlıkla büyüsün bebeklerimiz ☺️
İnşallah benim bebeğimde de alerji yoktur.
İnşallah benim bebeğimde de alerji yoktur.