Alerji

59 görüntüleme
E

Esra A.

18 Ağustos 2025 19:58
Yumurta ve süt alerjisi olan 8.5 aylık bebek sabah kahvaltısında cok zorlanıyorum ne yedirmeliyim. Günde kaç öğün olmalı
B

Bahar K.

18 Ağustos 2025 20:03
Çocuk alerji doktorunuzun kontrolünde ilerleyin ve bu besinleri onun söylediği şekilde bebeğinize yedirmeye çalışın. Bizim yumurta beyazı alerjimiz vardı. Yavaş yavaş yedirdik. Önce kek içinde mücverde fırınlayarak. Sonra çorba terbiyesinde sonra haşlama en son sahanda olarak devam ettik ve 1 yaşından sonra geçti alerji. Aşı gibi düşünün vücuda girmeli ki vücut bağışıklık geliştirsin. Ama mutlaka doktorunuzla ilerletin süreci
E

Esra A.

18 Ağustos 2025 20:07
Alerji doktoruyla ilerliyoruz. Pişmiş süt,pişmiş peynir, pişmiş yoğurt yedirdim bir sorun yoktu. Fakat normal peynir de tekrar sorun yaşadık şuan ara verdık denemeye. Benim sorum bunlar olmadan kahvaltı nasıl olmalı. Hem süt ürünleri hemde yumurta sarısı ve beyazına alerjisi var
M

Medine S.

18 Ağustos 2025 20:09
Benim de oğlumun süt süt ürünleri yumurta fındık fıstık ve cevize allerjisi var çok çok zorlanıyorum yediğimde sütten geçtiği için yüzünde kabarcıklar çıkıyor panikatağım olduğu için asla veremiyorum yediremiyorum daha sütten geçince böyle oluyorsa diye nasıl bir yol izlemeliyim onu da bilmiyorum alerji doktorumuz diyetisyenin gereksiz olduğunu bunun bünyesinin karar verdiğini söyledi bilemiyorum
E

Esra A.

18 Ağustos 2025 20:19
Süt yumurta alerjikeri bebeklik çağında olabiliyor inşallah geçicidir benimde temennim o. Ben sabahları pankek meyve veriyorum ya da mücver salatalık tarzı. Yada yulaf lakabı yapıyorum. Ama yumurta ve peynir vs yemediği için kahvaltı gibi gelmiyor banada. 🤷‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir