Alerji

67 görüntüleme
S

Sibel G.

18 Temmuz 2025 08:01
Bebeğim 4.5 aylık 3 aylıkken kanda alerji testi yapıldı yapılan besinler ceviz, yumurta,yer fıstığı,buğday,şeftali, inek sütü,fındık bunlara karşı değeri normal gösteriyor ama IGE değeri 20.7 mama verdim verirken bir sıkıntı yaşamadık şuan emiyor vücudunda döküntüler çıktı egzama gibi kakasında mukus ve köpük var ne yapacağımı bilemiyorum doktor kan görmezsen diyete girme dedi ama kendimi suçlu hissediyorum neye alerjisi olduğunu bilsem yemem ama testte çıkmadığı için anlayamadım lütfen yardımcı olur musunuz yaşayan anneler🙏🏼
Y

Yasemin T.

18 Temmuz 2025 08:27
Merhaba. Benim bebeğimde de aynı durum var süt alerjisi var. Alerji testi doktoru yapmak istemedi küçük olduğu için doğru çıkmayabilir dedi. Sütle alakalı şeyleri yemeyi kesince benim hafif düzeldi. Ve çapraz reaksiyon diye bir şeyde varmış. 1,2 gün deneyin yemeyin. 👼🏻
S

Sibel G.

18 Temmuz 2025 13:55
Bi ara ilaç kullandığım için emzirmedim mama verdim o zaman bir problem yaşamamıştım sanırım süt değil ama başka ne olabilir bilemedim cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 🌸😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir