Al .ver

192 görüntüleme
T

Tuğba B. ..

26 Nisan 2026 15:18
13 aylık oğluma al ver öğretiyorum ama bir sonuç alamıyorum siz nasıl öğrettiniz ayına göre geç kaldık
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 11:39
Sevdiği bir oyuncakla öğretin ben topla öğrettim
T

Tuğba B. ..

27 Nisan 2026 11:53
Ayşe Vural
Sevdiği bir oyuncakla öğretin ben topla öğrettim
Kaç aylıkken öprendi acaba
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 12:11
Tuğba Beyazgül
Kaç aylıkken öprendi acaba
Şuan 11.5 aylık benim kızım ama ben bayadir yapıyorum onu 1 aydır falan yapıyordur
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 12:12
Yemekle meyve ile de yapabilirsiniz her şeyde kullanmaya çalışın benimki salatalık seviyor al salatalık diyorum alıyor böyle böyle öğrendi
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 12:13
Benimki komut alıyor ama konuşma yok ekran vermiyorum sabahtan akşama kadar uğraşıyorum mama diyor sadece onu da anlamlı mi diyor emin değilim sizinkinin kelimeleri nasıl
T

Tuğba B. ..

27 Nisan 2026 12:20
Ayşe Vural
Benimki komut alıyor ama konuşma yok ekran vermiyorum sabahtan akşama kadar uğraşıyorum mama diyor sadece onu da anlamlı mi diyor emin değilim sizinkinin kelimeleri nasıl
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Baba,dede,gel diyor Ama bilinçli değil mesela babayı görünce baba demiyor durduk yere diyor b aba anlamsız oluyor. Gündüz fazla tv açmıyorum ama akşam abi abla gelince açılıyor reklam hariç bakmıyor tv ye
T

Tuğba B. ..

27 Nisan 2026 12:21
Hayvanları sesleeini öğretiyorum ama halen tık yok bizde:)
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 14:29
Tuğba Beyazgül
Hayvanları sesleeini öğretiyorum ama halen tık yok bizde:)
Birseye odaklaninca diğeri geriliyormus yani yürümeye odaklaninca konuşma geriliyormus gibi ondan merak ettim de ben de bekliyorum sabırsızlıkla birşeyler desin diye
T

Tuğba B. ..

27 Nisan 2026 14:39
Ayşe Vural
Birseye odaklaninca diğeri geriliyormus yani yürümeye odaklaninca konuşma geriliyormus gibi ondan merak ettim de ben de bekliyorum sabırsızlıkla birşeyler desin diye
Babıldaması varsa korkmayın bolbol konuşun bebek beynine depolayıp birden konuşmaya başlıyormuş.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

27 Nisan 2026 15:06
Tuğba Beyazgül
Babıldaması varsa korkmayın bolbol konuşun bebek beynine depolayıp birden konuşmaya başlıyormuş.
Var bazen azalıyor bir umut bekliyorum bakalım 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir