Aktiviteli İlk Adım Yürüteç
84 görüntüleme
Z
Zekiye Ö.
13 Temmuz 2025 21:02
Merhaba. Bebeğime aktiviteli ilk adım yürüteç almak istiyorum. Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi? İşe yarıyor mu? Pahalı olan modeli mi yoksa uygun fiyatlı bir ürünü mü tavsiye edersiniz.
A
Aleyna D.
13 Temmuz 2025 21:30
7 aylık bebeğimle yeni kullanmaya başladık, kirli sepetinde ayağa yükselip ileri sürümeye falan başlamıştı o yüzden deneyeyim dedim. Yürüteçte sürekli gözetim altında olması lazım tutunsa bile denge sağlaması zor oluyor çünkü tutunayım derken tekerler ilerliyor o hıza ayak uyduramıyor zamanla zaten alışacaktır ama gözetim her zamanşart bence. Bizde normal fiyatlı bir ürün var. Şuan kullanmakta zorlandığıiçin tutma yerinisöktüm tekerlere emeklerken tutunup ilerletiyor bazen de tutma yerini takıp ben yardımcı oluyorum. Bence bu süreçte çok pahalı bir şey almaya gerek yok geçiş döneminde kullanılan bir ürün her türlüsü iş görür :)
H
Hülya G. ..
21 Temmuz 2025 19:09
Ben oğlumda kullandım. Çok faydasını gördüm. Yeni yeni tutunup yürümeye başladığı dönemde başladık. Açıkçası çok pahalı şeylere gerek yok. Ben ortalama fiyat bisey almıştım. Çocuğum 21 aylık oldu hala oynar üzerindeki aktivitelerini yapar ya da evin içinde sürer falan. Ancak dikkat etmeniz gereken tek nokta sanırım tekerleklerinin çok kaygan olmaması. Bizimki kayiyordu. Kullandikca farkettim ki aslında önemli bir detay. Çünkü çocuk hizini henüz ayarlayamadığı için bir noktada dengesini kaybedip düşebiliyor hızlanıp. Bu nedenle sürekli kontrollü bir şekilde arkasında yakininda durarak iyice alışmasını sağladım. Sonra zaten kendisi alıştı. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum.