Aktivite 16 Haftalık

74 görüntüleme
S

Sema G.

7 Şubat 2026 16:35
16 haftalık bebeğim var. Nasıl aktiviteler yapabilirim fikir verebilir misiniz?
İ

İlayda A.

7 Şubat 2026 17:00
Benimde aynı haftalarda bebeğim var sesli şeyleri daha çok seviyor piyano oyun halısı karın üstü yatırıp önüne çıngırak bırakıp uzamasını sağlayabilirsiniz zeka kartları aldım hem sesli şekilde rengini ismini söylüyorum ayna bırakabilirsiniz karşısına kumaş kitaplar hışırtili olduğu için hem kendi de oynuyor hemde renkli olması dikkatini çekiyor
S

Sema G.

7 Şubat 2026 17:05

İlayda A

Benimde aynı haftalarda bebeğim var sesli şeyleri daha çok seviyor piyano oyun halısı karın üstü yatırıp önüne çıngırak bırakıp uzamasını sağlayabilirsiniz zeka kartları aldım hem sesli şekilde rengini ismini söylüyorum ayna bırakabilirsiniz karşısına kumaş kitaplar hışırtili olduğu için hem kendi de oynuyor hemde renkli olması dikkatini çekiyor

Nesnelere uzanmaya başladı mı sizin İlayda hanım benim bebeğim daha uzanmadığı için kendi kendine oynamıyor
İ

İlayda A.

7 Şubat 2026 17:19
Elimle uzattığım Zaman uzanıyor ama daha karın üstü yatırıp bıraktığım da bakıyor sadece 16 haftayı tamamlarsa onada başlar bence
Afranur K.

Afranur K.

7 Şubat 2026 17:33
tummy time sırasında önüne bebek aynalarından koyun kendilerini izlemeyi çok seviyorlar.

Su oyun matı var, üstünde tummy time yaparken denge kurmalarını sağlıyorlar bu da dönmelerine destek sağlıyor hem.

Oyun halıları hayat kurtarıyor bence ilk başta uzanmıyorlar ama daha sonra sevdiği bir oyuncak olunca uzanmaya çalışıyor, çekiştiriyor hemen olmasını beklemeyin süz oyun halısına koyun ve takip edin zaman içerisinde gelişecektir.
Afranur K.

Afranur K.

7 Şubat 2026 17:34
Bi de dönme egzersizleri yapabilirsiniz, biraz esneme biraz dönme hem vücudu da harekete adapte oluyor bu sırada

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir