Aktivia Yoğurt
377 görüntüleme
K
Kevser E. T. ..
29 Haziran 2025 09:13
Bebeklere 6.aydan itibaren yoğurt baslayabiliyoruz fakat aktivia gibi probiyotik içerikli yoğurtlari verebiliyor muyuz? Ne zaman vermeye başlamaliyiz?
S
Seyyide ..
29 Haziran 2025 09:17
Hayır günlük süt ile aktiviayi maya olarak kullanıp yoğurt yapabilirsiniz doğrudan aktivia veremezsiniz vermemelisiniz.
H
Hazal K.
29 Haziran 2025 18:48
Probiyotik yoğurdun ne gibi bir sıkıntısı var neden veremezsiniz dediniz ? Biz 6.ayımızdan beri kullanıyoruz sadesi , meyvelisi doktorumla da konuştuğumda probiyotik yoğurtun bir zararı olmadığını belirtmişti. Şuan 20 aylık ve çok şükür henüz bir sıkıntı yaşamadık.
M
Meryem Y.
30 Haziran 2025 19:06
Kendi yaptığınız her şey daha iyidir bebekler için doğal başlığı altında bir sürü ürün satılıyor fakat hepsinde hiç yoktan koruyucu var elimizden geldiğince kendimiz yapmalıyız yoğurt zaten probiyotiktir ekstra probiyotik katma olayı gereksiz
Y
Yasemin A.
3 Temmuz 2025 12:20
Evde yapılan ürünlerin çoğu uygun koşullarda yapılmıyor. Kıvamı tutmayan yoğurtların başlıca sebebi bu mesela. O yüzden bu konuda ilginiz/hevesiniz yoksa bence doktorla da konuşup hazır yoğurt verilebilir. (Kendim yoğurt makinesi aldım riske atmamak adına. O şekilde yapıyorum)
S
Sevil U. ..
7 Temmuz 2025 08:48
Benim süt alacak yerim olsa da açık sütlere güvenim yok aktivia veya organik yoğurt veriyorum içeriğinde koruyucu vs bir şey yok
Ö
Özge S.
11 Temmuz 2025 19:53
Zaten açık süt almamalısınız. Emin olmadığınız açık sütler güvenli değil. Marketlerde de günlük süt satılıyor. Daha güvenli. Bu şekilde kendiniz activia aile mayalayabilirsiniz. Daha güveli ve sağlıklı olur.
H
Hatice K.
12 Temmuz 2025 19:39
ben günlük sütle activia yoğurtla mayalıyorum. yoğurt yapma makinesi kullanıyorum ama sert oluyor dağınık olmuyor yoğurdum ama hep bi su oluyor üstünde neden acaba
M
Meltem Ö.
13 Temmuz 2025 13:45
Süt çok sıcak mayalanıyorsa sulanabilir üstü, tadı da ekşi olabilir? Tadına baktınız mı hiç o haldeyken?