Aksef Antibiyotik

159 görüntüleme
T

Tuğba K.

12 Temmuz 2025 15:34
Merhabalar safra kesesi ameliyatı oldum emzirirken aksef ağrı kesici kullanan var mı antibiyotik bitene kadar emzirmesem bebeğim sütten kesilir mi
M

Mrv ..

12 Temmuz 2025 21:05
Merhaba sezaryende enfeksiyon kapmıştım maalesef ben de aksef ve ona ek başka bir antibiyotik kullandım emzirme konusunda endişen olmasın demişti doktor ve emzirmiştim bir sorun yaşamadım
T

Tuğba K.

12 Temmuz 2025 21:13
Kaç gün kullandınız acaba bebeğiniz de alerji yaptı mı bazıları emzirmeye uygun değil diyor bazıları uygun diyor kafam çok karıştı
E

Ezgi B. ..

13 Temmuz 2025 15:53
Geçmiş olsun ben de yeni safra kesesi ameliyatı oldum. Aksef için aldıktan 4 saat sonra emzir demişlerdi. Çok zor oluyor. Ben de şimdi serum aldım bugün hiç emzirme dediler. Kaç gündür zaten hastanedeyim şimdi görünce istiyor. Tutamıyorum
A

Atike U. M. ..

14 Temmuz 2025 22:25
Emzirirken ve hamileyken kullanılabilir ilaçlardan, kullandım şahsen zor zamanlarda doktor önerisiyle
T

Tuğba K.

15 Temmuz 2025 06:41
Teşekkür ederim arkadaşlar
T

Tuğba K.

15 Temmuz 2025 06:42
Siz neden o kadar hastanede kaldınız bir gün sürmüyor mu
T

Tuğba K.

15 Temmuz 2025 06:44
Ben 12 saatte bir emziriyorum gerisini sağıp döküyorum mama veriyorum yeni ilaç alma saatine yakın emzirip sonra ilacı içiyorum bu şekilde min antibiyotik geçmiş oluyor ne kadar korursam o kadar iyi diye düşündüm emzirmede güvenli fakat yine de insanın içine sinmiyor
E

Ezgi B. ..

15 Temmuz 2025 14:42
Benim ki baya ilerlemiş iltihaplanmış. Zor bir ameliyat oldu hala gelemedim kendime. Öncesinde de kanala taş düşmüştü 2 kere de onun için oldum
E

Ezgi B. ..

15 Temmuz 2025 14:43
Tüm sütü sağabiliyor musun? Sağma makinaları çok yavaş geliyor ve kalıyor biraz. Bebeğim olsa bitirmişti hepsini diyorum 😅
T

Tuğba K.

16 Temmuz 2025 07:28
Yaaaa çok gelmiş olsun canım makina ile sağıp sonra da elimle sağıyorum sağını solunu iyice sıkarak ama ne kadar uğraşsakta illa azami miktarda olsa geçiyordur Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah .Emzirirken bende ameliyat olmak istemezdim ama mecbur kaldım, zaten hamilelikte öğrendim doktorların tavrı şuraya düşerse böyle yok kanal yok pankreasa düşerse pankreatit çamur akar vs vs biri apandis gibi acil ameliyat diyor peki bebeğim diyorum bir şey diyemem diyor kabus gibi bir hamilelik yaşattı bu hastalık bana kaybetme korkusu oluştu psikolojim bozuldu Allah insanları iyi doktorlarla karşılaştırsın en son bu ameliyat olduğum doktoruma denk geldik dedi yüzde doksan bir şey olmaz ama hani hergün eve döneceğiz diye çıkıyoruz bir gün dönemeye de biliriz ya işte öyle bir ihtimal dedi o doktora kadar hafta da bir gidip kan veren ben sekiz ay hiç doktora gitmedim sonra hazır hissettiğimi düşündüğüm anda yedi saat ameliyat olanı vs duyup bebeğimin daha uzun bir ayrılık sürecine girmemek için olmaya karar verdim Ankara da kadın doğum doktorum serap durmuşoğlu ve safra ameliyatımı yapan Murat Baki Yıldırım hocama çok teşekkür ediyorum yaklaşımları ile bu zorlu süreci atlattım inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir