Akşamüstü Uykus

228 görüntüleme
D

Dilara G.

19 Ağustos 2026 16:08
Yok valla 7 aylık kızım gündüz tamam uyuyor ilk uykuyu sonra öğlen arada oluyor akşam üzeri uykusu hiç yaptıramıyorum azıcık uykuyla günler geçiyor neden bu akşamüstüleri zor olur
E

Emine ..

19 Ağustos 2026 17:42
Uyku saatini mi kaçırıyorsunuz acaba
D

Dilara G.

19 Ağustos 2026 18:15
Emine
Uyku saatini mi kaçırıyorsunuz acaba
Dikkat etmeye çalışıyorum ama uyku saati geldiği vakit uyumuyor hadi zorlamıyım diyorum sonra daha zor oluyor sanki
E

Emine ..

19 Ağustos 2026 18:22
Odası karanlık mi aydınlık mi bebekler ışıklı odalarda zor uyuyorlar bence uyaran cok fazla olduğu icin ben kızım için odanın camlarına film çektirdim birde koyu renkli perde taktım uyuyacagi zaman ışığı kesiyorum
S

Seray ..

19 Ağustos 2026 19:45
6/7/8 aylar arasında bebekler genelde üç uykudan iki uykuya düşmeye başlar . Uyku aralıklarını açıp iki uykuya yaptırmayı deneyin
D

Dilara G.

19 Ağustos 2026 19:52
Emine
Odası karanlık mi aydınlık mi bebekler ışıklı odalarda zor uyuyorlar bence uyaran cok fazla olduğu icin ben kızım için odanın camlarına film çektirdim birde koyu renkli perde taktım uyuyacagi zaman ışığı kesiyorum
Denerim
D

Dilara G.

19 Ağustos 2026 19:53
Seray
6/7/8 aylar arasında bebekler genelde üç uykudan iki uykuya düşmeye başlar . Uyku aralıklarını açıp iki uykuya yaptırmayı deneyin
Uyku aralıkları kaç kaç yaparız ki o zaman sabah 6:30 da kalkıyor 9 a doğru anca uyutabiliyorum
E

Emine ..

19 Ağustos 2026 19:58
Uyku saati 3 4 saatte bir olmali
D

Dilara G.

19 Ağustos 2026 20:04
Emine
Uyku saati 3 4 saatte bir olmali
Bunu da deneyip iki uyku yaptırayım belki işe yarar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir