Akşam Yemeği

135 görüntüleme
M

Meliha T.

3 Haziran 2026 21:19
Arkadaşlar biz ailece genelde yemeği 5 te en geçte 6 da yiyoruz bu yüzden oğlumda 5 te yiyor akşam yemeğini son öğünü oluyor 8-8.30 da uykuya geçiyor son öğün saatini kaçta yapıyorsunuz sizler
S

Sevda U.

Premium Üye
3 Haziran 2026 21:27
7:30 da yersek aa bugün erken yedik diyoruz 🙄
M

Meliha T.

3 Haziran 2026 21:28
Sevda Uzun
7:30 da yersek aa bugün erken yedik diyoruz 🙄
Bu saatte yememiz için birinin bizi mangala çağırması lazım 😂
S

Seyhan B. ..

Kaç aylık bebisiniz
M

Meliha T.

Seyhan Baygümüş
Kaç aylık bebisiniz
11 ay 19 gün
İ

İrem ..

Premium Üye
3 Haziran 2026 21:30
Akşam öğününü 5 te yerse bebek 8 gibi bir öğüne de daha ihtiyaç duyabilir bence akşam öğün saatini kaydırmayı deneyin en azından 6 buçuk 7 ye
S

Sevda U.

Premium Üye
3 Haziran 2026 21:30
Meliha Taşdemir
Bu saatte yememiz için birinin bizi mangala çağırması lazım 😂
Oo güzel teklif olur 😬 kocam 7 de ancak geliyor. Yemeğimiz varsa hemen yiyoruz ama yoksa birde yapma zamanı 8 i buluyor 😭
M

Meliha T.

3 Haziran 2026 21:33
İrem
Akşam öğününü 5 te yerse bebek 8 gibi bir öğüne de daha ihtiyaç duyabilir bence akşam öğün saatini kaydırmayı deneyin en azından 6 buçuk 7 ye
Bazen sonrası karpuz kavun yiyor biz meyve yersek onun dışında bizde yemediğimiz için pek bir şey tüketmiyoruz zaten 4 öğün yiyor ve gün içinde emiyor gece de kalktıkça emiyor o yüzden şuanlık ekstra öğün eklemedim
İ

İrem ..

Premium Üye
3 Haziran 2026 21:36
Meliha Taşdemir
Bazen sonrası karpuz kavun yiyor biz meyve yersek onun dışında bizde yemediğimiz için pek bir şey tüketmiyoruz zaten 4 öğün yiyor ve gün içinde emiyor gece de kalktıkça emiyor o yüzden şuanlık ekstra öğün eklemedim
Her ailenin düzeni farklı tabiki 😊 benim kızım 13 aylık eğer akşam öğününü erken yaptıysa 8 e doğru muzlu muhallebi gibi tok tutucu besleyici bi öğün veriyorum uyumadan da emiyor yine ama süt eskisi gibi doyurmuyor zaten
M

Meliha T.

3 Haziran 2026 21:39
İrem
Her ailenin düzeni farklı tabiki 😊 benim kızım 13 aylık eğer akşam öğününü erken yaptıysa 8 e doğru muzlu muhallebi gibi tok tutucu besleyici bi öğün veriyorum uyumadan da emiyor yine ama süt eskisi gibi doyurmuyor zaten
Evet tabiki ama benim oğlum ek gıdaya başladığımızda bile muhallebi tarzı şeyleri hiç sevemedi hatta meyveyi bile rendeleyince yemiyordu kararıp sulanıyor diye bu yüzden ayrı yedi hep her şeyi muzu da sadece muz olarak yiyor ya da üstüne tahin döküyorum o şekilde yiyor irmik falan bize hiç bir zaman hoş gelmedi 😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir