Akşam Uykusu
69 görüntüleme
A
Aslı S. ..
26 Kasım 2025 08:49
Herkese selam bebeğim 4 aylık akşam saati biz hiç bebekle dışarı çıkmadık çıkan var mı aranızda uyku saatine denk gelir düzeni bozulur diye hep endişe ediyorum ama bir yandan da alıştırmak gerekmezmi tabi ki her gün çıkmayız ama bazen insan akşam saati bi dışarda olup kahve içmek istiyor sizler hiç bu durumu yaşadınız mı neler yapıyorsunuz
G
Gökçin N.
26 Kasım 2025 09:07
Ben de 4 aylıkken iş nedeni ile bir tam günü dışarda geçirdim. Arabasında misler gibi uyudu saati gelince. Üstelik bana acayip iyi geldi. Bebeklerimiz düşündüğümüzden daha uyumlu bence. Mutlu anne,mutlu bebektir. Sosyalleşmeye başlayın artık.
Ö
Öznur Ç.
26 Kasım 2025 10:16
Bebek arabasında uyuyabilir yada emziriyorsanız öyle uyuyorsa örtüyle emzirip uyutabilirsiniz bende sizin gibi evden çıkmazdım sese dışarı zorla alıştırdım yoksa öbür türlü anne için de psikolojik olarak zor oluyor bence ve dendiği gibi bebek içinde iyi oluyor
D
Damla B.
26 Kasım 2025 10:26
Çok çıktım akşamları.akşam yemeğini yedikten sonra onu emziriyordum çıkıyorduk dışarı. Sallantıyla sesle uyuyor genelde. Uyku saati kaçsa da uyudu arabada hep
Z
Zöhre A. ..
26 Kasım 2025 10:42
Bende bebeğim doğduğu andan itibaren hep olabildiğince dışarıya çıktım uyku saati çok nadir aksadı. Bence bebekler dışarıya çıkınca daha iyi uyuyor. Dışarıda da emzirme örtüsü ya da araç yakınımdaysa orada emziriyorum. Biz dışarı çıkıp gelince de temiz hava aldığı için de gün içinde güzel uyuyor.