Akşam Uyku Huzursuzluğu

95 görüntüleme
M

Melisa G.

17 Nisan 2026 19:30
38 günlük bebeğim akşam 6 olduğu an başlıyor ağlamaya sonra ağlıyor uyuyana kadar yaklaşık 1 saat sürüyor bi ağlıyor bi susuyor sonra tekrar ağlıyor gaz olduğunu düşünmüyorum çünkü uyuyunca susuyor rahatlıyor ama bilmiyorum deneyimi olan anneler yazabilir mi gelecekte daha fenası mı olacak nasıl olacak bide bu sizce neden oluyor
M

Merve S.

17 Nisan 2026 19:52
benimki de öyleydi 6 da başlıyordu suanda da basladı 65 günlük üst gazı olduğu zaman yapıyor memede ağlıyor çünkü bende kaldırıyorum odaları gezdirirken zıplatıyorum omzumda gazı öyle çok rahat çıkıyor sonra uyutmaya çalışıyorum unutsun diye sakinleşsin diye en son da beyaz gürültü açıyorum böykw böyle 12 i görüyoruz sonra emziriyorum yatırıyorum
M

Merve S.

17 Nisan 2026 19:54
kendini yay gibi yapıyorsa bilinki üst gazı var ama tekmeliyorsa memeye gömülüyorsa alt gazı var artık çözdüm eskiden meme reddi sanıyordum meğerse değilmiş
A

Ayşe G.

17 Nisan 2026 20:11
Bebekler günün yorgunluğuyla akşama doğru daha çok ağlıyorlar gazı olsa da olmasa da o saatler her zaman en ağlamalı en kaosu saatler oluyor. Ben 5-6 gibi biraz dışarıya çıkarıyordum sakinleşiyordu eve gelince uyuması daha kolay oluyordu şimdi 9 aylık hala akşama doğru mızırdanma artıyor ama sizin sabır eşiğiniz de yükseliyor merak etmeyin ileride daha kolay olacak 🤗
M

Melisa G.

17 Nisan 2026 21:29
Ayşe Gür
Bebekler günün yorgunluğuyla akşama doğru daha çok ağlıyorlar gazı olsa da olmasa da o saatler her zaman en ağlamalı en kaosu saatler oluyor. Ben 5-6 gibi biraz dışarıya çıkarıyordum sakinleşiyordu eve gelince uyuması daha kolay oluyordu şimdi 9 aylık hala akşama doğru mızırdanma artıyor ama sizin sabır eşiğiniz de yükseliyor merak etmeyin ileride daha kolay olacak 🤗
Çok teşekkür ederim 🥹
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir