Akış Problemi
74 görüntüleme
D
Damla
11 Şubat 2026 23:23
Merhabalar. 5 aylık olmak üzereyiz. Son iki aydır emmeleri hep sorunlu. Ayakta gezerek emzirebiliyorum. Oturunca kabul etmiyor. Ayrıca akış yavaşlayınca ağlıyor. Diğer memeyi veriyorum emiyor. Ama o da yavaşlayınca bırakıyor. Memeyi sıkıyorum ama işe yaramıyor. Emmeyi bırakınca omzuma alıyorum. Bu seferde çığlık çığlığa ağlıyor. Doymuyor diye endişeliyim. Bez sayımız iyi. Ağzı kuru değil. Ama bir aydır hiç kilo almamış. Anca 100 gram falan. Mama vermeyi düşinüyorum. Bu seferde meme reddi yaşamaktan korkuyorum. Gerçekten aç mı nasıl anlayacağım :(
A
Arzu.G
11 Şubat 2026 23:30
Sağım denediniz mi sütun miktarıni net görebilmek ve üretimi artırmak için faydalı olabilir .huzursuzluğu açlıktan olsa bez sayısı da duserdi muhtemelen .5ayda alınan kilo da önemli tek ayla degerlendirmek çok doğru değil hastalık atak diş süreci vs etkilemis olabilir .mama için meme reddi yaşayacak kadar küçük değil şuan bence sorun olmaz ama yine de ilk etapta kaşık biberon falan deneyin .zaten ek gıdaya az bir zamanınız kaldı kilo için canınızı sıkmayın aç mı diye dusunmektense mama verip meme reddi olmasın diye seçenekler düşünmek daha mantıklı
D
Damla
11 Şubat 2026 23:34
Sağım denediniz mi sütun miktarıni net görebilmek ve üretimi artırmak için faydalı olabilir .huzursuzluğu açlıktan olsa bez sayısı da duserdi muhtemelen .5ayda alınan kilo da önemli tek ayla degerlendirmek çok doğru değil hastalık atak diş süreci vs etkilemis olabilir .mama için meme reddi yaşayacak kadar küçük değil şuan bence sorun olmaz ama yine de ilk etapta kaşık biberon falan deneyin .zaten ek gıdaya az bir zamanınız kaldı kilo için canınızı sıkmayın aç mı diye dusunmektense mama verip meme reddi olmasın diye seçenekler düşünmek daha mantıklı
A
Arzu.G
11 Şubat 2026 23:37
İlk aylarda meme reddi çok normal ama şuan gözü açıldığı için hemen red olmaz bence .hem tecrubelisiniz de önce meme doymama durumunda mama verirsiniz öncelik hep meme olunca kolayca halledersiniz diye düşünüyorum.insallah mamanın tadını da severse 🙏