Ajerji ve Egzama
50 görüntüleme
P
Pınar D.
23 Temmuz 2025 19:59
9 aylık bebeğim egzaması var ajerji testi yaptırmadık ama arada yiyeceklerden kızarıyor pişiği hiç geçmiyor ne yapmalıyım
Ş
Şükran A. K.
23 Temmuz 2025 20:41
Benim kızım 7 aylık ve kızımda da çıkıyor egzama. Her banyodan sonra soğuk sıkım organik Hindistan cevizi yağı sürüyorum rahatlatıyor biraz. Onun haricinde Linola krem önerdi doktorumuz genel bakım için. Alerji için de çocuğunuza ilk kez verdiğiniz şeyleri yazıp çocuğu gözlemlemek işinizi biraz kolaylaştırabilir. Buna göre ona alerji yapan şeyi bulup sorunu ortadan kaldırabilirsiniz naçizane fikrim. Allah kolaylıklar versin size 🌸
P
Pınar D.
26 Temmuz 2025 10:40
Teşekkür ederim aslında bir doktor alerjikte olsa yoğurt öneriyoruz en tehlikelisi yumurta demişti ben hafta bir veriyorum bazen kızarmıyor bazen kızarıyor anlamıyorum o yüzden var mı yok mu diye mama içmeyi azalttı istemiyor yemek tarzı yesin istiyor ama dikkat ettiğim halde alerjik besinlere 3 gün kızarmıyor 4. Gün yine alerji oluyor sanırım teste gitmemiz gerek egzama içinde doğal krem yaptırdık biz onu kullanıyorum geçiyor ama pişik geçmiyor