Ağzını açmıyor yemek yemiyor

145 görüntüleme
S

Sena F.

3 Haziran 2025 12:43
10 gün sonra 1 yaşına girecek ama asla yemek yemiyor ağzını açmıyor salatalık vs bu tarz şeyleri kemiriyor sadece ne yapacağımı bilmiyorum psikolojim bozuldu :(
Ç

Çağla E. ..

3 Haziran 2025 19:38
Yeme eğitimleri danışmanlardan eğitim almanızı tavsiye ederim iki yaşına girmek üzere olan arkadaşımın kızı sürekli red halindeydi kilosu alt sinirdaydi . annesini perişan etmişti . İki hafta sabretti şimdi kendi başına yiyor bazı şeylerin tadına bakıyor . Anne rahatlayinca bebekte rahatladı azar azar da olsa artık yiyor .
F

Fatma S. ..

3 Haziran 2025 20:07
Demirine bir baktırın eğer 9. Ayda falan yaptırmadıysanız. Nasıl ilerliyorsunuz bilmiyorum ama mama sandalyesi ve kendi kendine bırakın biraz yesin biraz oynasın. Amaç yemek yedirmek değilde beslenme alışkanlığı kazandırmak olmalı. Her zaman sofrada sizinle birlikte yemeli.
A

Alev Ö. ..

9 Haziran 2025 08:35
Bir ay sonra iki yaşa girecek yemek yemiyor meyve türü yiyor ama yemeğe gelince istemiyor ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen
B

Bahar A.

9 Haziran 2025 09:36
Merhabalar 14'ünde 10 aya girecek kızım. Bir hafta önce bir gece süren ateş ve ishal hastalığı yaşadık ilaç kullandık geçti şimdi iyi fakat bu hastalıktan sonra ek gıdayı tamamen reddediyor ağlıyor ağzında tutuyor, mama ve emziriyorum. Önceden istahliydi herşey güzeldi hastalıktsn sonra böyle oldu ne yapabilirim?
A

Azerin İ.

9 Haziran 2025 14:14
Bebeğim 17 aylık daha önce yediği ek gıdaları yememeye başladı ağzını açmıyor yemekleri tükürüp isdemiyor sadece inek sütü içiyor bazen tel şehriyeli yoğurt yiyor kaşık mama oda sıvı halde bir aya kadar sebzeli çorba yulaf irmik muz elma meyve püresi yediği halde şimdi bunların hiçbirini yemez oldu ve bu beni ciddi rahatsız ediyor ne yapacağımı şaşırdım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir