Ağzını Açmıyor

56 görüntüleme
T

Tuğba B. ..

19 Kasım 2025 08:41
Arkadaşlar çıldıracağım7.5 aylık oğlum ağzına ne versem tükürüyor yemiyor sadece muzu yutuyor daha mı erken başlamam lazımdı 6 ay geçmi ek gıda için
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

19 Kasım 2025 09:16
6. Ay ideal bir dönem ama bebeğiniz istemiyorsa tadım sürecinde zorlamayı farklı tatlari aralıklı tekrar deneyebilirsiniz. BLW usulü önüne koyup onları tanıyarak zamanla alışmasını sağlayabilirsiniz anne sütü veya mamasindan vitaminini alacağı için dokuzuncu aya kadar beslenmemesi sorun olmayacaktır. Ağzıkapaliyken vermeye çalışmanız durumu kotulestirebilir
B

Buket ..

19 Kasım 2025 09:16
Ben alerjik olduğu için 6 buçuk aylıkken başladım ilk başlarda iştahla yiyordu son bir kaç gündür kafasını çeviriyor eliyle minciklamak istiyor her verdiğimi.hala ana besin anne sütü veya mama olduğu için endişe etmeyin dönemseldir
T

Tuğba B. ..

19 Kasım 2025 09:20
Anne sütü ile besleniyor ama instegramdatakip ettiğim bebekler neler yiyor ya alışır inşallah teşekkür ederim
B

Buket ..

19 Kasım 2025 09:39
Instagram anneleri ve koca koca öğünleri 🥲 kıyas yapmayın her bebek farklıdır, ayni bebekte her gün farklıdır
T

Tuğba B. ..

19 Kasım 2025 09:41
@Buket hnm çok teşekkür ederim içim rahatladı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir