Ağzı Aseton Gibi Kokuyor

134 görüntüleme
Ş

Şeyma K.

25 Ocak 2026 20:43
Kızım 19 aylık bazı zamanlarda ağzı aseton gibi kokuyor neden olabilir? Yakın zamanda sık aralıklarla kan tahlili verdik geçici nötropeni nedeniyle kan değerlerinde bir sorun yoktu. Karaciğer enzimlerinde biraz yükseklik çıkmıştı 1 yaş kontrolünde o değerde düzelmişti. Sorun nedir sizce? Normal midir?
E

E P.

25 Ocak 2026 20:52
Şeyma hanım, diyabet ile ilgili bir şeyi var mı?
Ş

Şeyma K.

25 Ocak 2026 21:14

E Polat

Şeyma hanım, diyabet ile ilgili bir şeyi var mı?

Bende internette diyabet belirtisi olacağını okudum ama düzenli doktor kontrollerimiz oluyor diyabetle ilgili bir şüphemizde olmadı. Yada ben mi belirti göremedim bilmiyorum. Son zamanlarda ara ara böyle koku geliyor
E

E P.

25 Ocak 2026 21:16
Evet diyabet ile ilişkili olarak aseton kokusu gibi bir koku olur ağızdan, siz bunu doktorunuza iletin bence, o kokuyu aldığınızda eğer evinizde var ise parmak ucundan bir şeker bakın
Ş

Şeyma K.

25 Ocak 2026 21:21

E Polat

Evet diyabet ile ilişkili olarak aseton kokusu gibi bir koku olur ağızdan, siz bunu doktorunuza iletin bence, o kokuyu aldığınızda eğer evinizde var ise parmak ucundan bir şeker bakın

Çok teşekkür ederim öneriniz için 🙏🏼
B

Buket ..

25 Ocak 2026 21:25
Açlık ve susuzlukta o kokuyu yapabilir yemek yedikten veya su içtikten bir süre sonra koku devam ediyor mu?
Ş

Şeyma K.

25 Ocak 2026 21:32

Buket

Açlık ve susuzlukta o kokuyu yapabilir yemek yedikten veya su içtikten bir süre sonra koku devam ediyor mu?

Yemek ve sudan sonra hiç almadım sanırım o kokuyu. Dikkat edeceğim bir daha ki sefere çok teşekkürler 🙏🏼

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir