Agulamıyor

86 görüntüleme
G

Gökçe

3 Ağustos 2025 18:46
merhaba arkadaşlar ve Osman hocam, bebeğim 5 aylık. hem sırt üstü hem yüz üstü dönüyor, göz teması var, çok hareketli bir bebek, gülümsüyor hatta hoşuna giden hareketlere kahkaha da atıyor. ama agu, bugu gibi sesler çıkarmıyor. bağırıyor, çığlık atıyor falan. bunları huzursuzlukla yapmıyor keyfi yerindeyken böyle miyavlıyor sanki. gelişim olarak gayet iyi her şeyi tamam ama bu agu bugu sesleri benim çok aklıma takıldı
S

Semanur Ş.

3 Ağustos 2025 18:48
Agulama sesleri genelde 2-4 ay arası daha çok oluyor agu sesi olarak da direk okunduğu gibi değil mesela siz konuşurken hıı ııı demesi bile agulama olarak görülür
G

Gökçe

3 Ağustos 2025 18:49
evet onları yapıyor tabii ki hatta 2-3 aylıkken çok daha fazla aa uu hee hıı gibi şeyler yapıyordu, ama şimdi onu bıraktı ve böyle bağırıyor çok farklı miyavlıyor falan sesini keşfediyor sanırım öyleyse
S

Semanur Ş.

3 Ağustos 2025 18:52
Çok normal evet şuan sesini keşfetme aşamasında yakında onu bırakır başka sesler çıkarmayı denemeye başlar sonra anlamlı kelimeler gelir sırayla hepsi
M

Mervenur Ç. Ö. ..

3 Ağustos 2025 18:56
Bence normal yani bol bol konuşun artık agu falan yerine kelimeler çıkarmaya başlayacağı için dinliyorlar anlıyorlar
G

Gökçe

3 Ağustos 2025 18:57
ya o kadar fazla da konuşuyorum ki. zaten televizyon, telefon sesi açan birisi de değilim. şarkı söylüyorum, sabah 9da başlıyor konuşma mesaisi zaten akşama kadar o yüzden şaşırıyordum da dediğiniz gibi muhtemelen artık yeni yeni başlayacak
B

Beyza Y.

3 Ağustos 2025 18:58
Bebeğiniz aguluyor korkmayın bahsedilen agulama da bu zaten. Yani bebek tutup da agu bugu demiyor siz onunla göz teması kurup konuşmaya devam edin 😇

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir