Ağrı Var Gibi Uyanmasi

91 görüntüleme
S

Serap G.

3 Ağustos 2025 12:18
Osman hocam merhaba bebeğim 5 aylık herhangi bir hastalığı yok şuan çok şükür gelişimi de güzel gündüzleri 3 yada 4 uyku yapıyor 40 dk ve 1 saat arası uyuyor ama gece oldumu yarım saat demeden sürekli ağrı var gibi mizmizlanarak uyanıyor ağlıyor geri uyuyor ve sabah 6 ya kadar bu şekilde ilerliyor uyurken emerek uyutmuyorum gece uyanınca da sürekli emen bir çocuk değil oda sıcaklığını da ayarlama yapıyorum sadece zıbın ile uyuyor diş mi acaba dedik ama diş de çıkartmıyor sizce neden olabilir
G

Gülsüm D.

3 Ağustos 2025 12:21
Odanın sıcaklığı uyku kalitesini etkiler sıcaklığını ayarlamanız lazım
G

Gökçe

3 Ağustos 2025 12:22
benim bebeğim de 5 aylık ve 2 haftadır dediğiniz şekilde uyanıyor uykusundan geceleri. 2 haftadır da yaşadığım şehir çok çok sıcak evimizde klima da yok camları açsak bile oda sıcaklığını düşüremiyoruz. ben sıcaklardan uyuyamıyor diye düşünüyorum
G

Gülsüm D.

3 Ağustos 2025 12:24
Benimkindede aynı durum mevcut biz vantilatörle odanın ısısını düşürmeye çalışıyoruz ve sadece zıbınla yatırıyoruz
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

3 Ağustos 2025 12:25
Serap Hanım merhaba, öncelikle uykularınızı düzenlemekle başlayabilirsiniz. 5aylık bir bebek sabah 07:30 gibi uyanarak ilk uykusuna 09:30gibi geçer. Daha sonra ikinci uykusunu 13:00-13:30 gibi yapar. 17:00gibi şekerleme yapar yani kısa süreli bir uyku. Akşam 20:00-20:30 gibi gece uykusuna yatırılır. Uyku saatlerinizde sorun varsa bebeğiniz sürekli uyanıyor olabilir, huzursuz olabilir. Gündüz az uyuduğunda da çok fazla uyuduğunda da gece uykuları sık sık bölünür. Diğer bir konu ise bebeğiniz diş çıkarmasa dahi bu aylarda diş sancıları yoğun haldedir. Siz yine de diş ağırısı için mutlaka önlemler alın. Damaklara buz anne sütü uygulamak, karanfil yağı(evde yapılmış) sürmek, diş granülü uygulamak vs.. bu sancılar bebekler yattığında artıyor ve bu nedenle saat başı uyanıp bakım almak istiyorlar
G

Gökçe

3 Ağustos 2025 12:26
vantilatör açıyoruz biz de ama odanın ısısını düşürmeye hiç faydası olmuyor. ince bi zıbınla yatırıyorum ben de ama yok yani geceleri uyanıyor ve dalmakta çok zorluk çekiyor
S

Serap G.

3 Ağustos 2025 12:45
Merhaba cevaplarınız için teşekkürler sıcaklık olarak etkileniyor evet isilik olmasın diye hergun yikiyorum pamuklu kıyafet giydiriyorum ama gündüz uyku saatleri farklı yasemin hanımın dediği gibi değil uyku saatlerimiz sabah 6 kalkış geri 7 gibi uyuyor onu duzenlemeyi denemeliyim sanirim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir