Ağlayarak Uyanma ve Çığlık

107 görüntüleme
H

Hatice Y.

17 Nisan 2026 11:17
Oğlum 16 aylık 2 gecedir aynı saatte ağlayarak uyanıyor ve gözü kapalı sakinleştirmeye çalışıyorum daha çok ağlıyor çığlık atıyor. Kucağıma alıyorum gezdiriyorum ağlaması geçmiyor sürekli ağlıyor 30 dk sonra anca sakinleşiyor. Sonra tekrar uyutuyorum uyanmış oluyor çünkü. Ama kolay uykuya geçiyor. Normalde gece oluyordu bu sabah ezanıyla aynı şeyi yaptı. Arkasından uyandı ve uyumadı gündüz uykusuna yatırmak istedim saat 10:00 gibi çünkü çok uykusu var ( uyanma saatine göre 1 veya 2 gündüz uykusu yaptırıyorum) uykuya daldı ve 10. Dakikada yine ağlayarak uyandı ve çok zor sakinleştirdik 30 dk sürmüştür. Sonra kucağımda uyuya kaldı kendi kendine sakinleştirirken. Uyku terörü diyorlar ama bu nedir lütfen yaşayan biri varmı bunu nasıl yenicem zaten hiç uyumayan bir cocuk birde böyle olursa hiç dinlenemez gözlerin altı hep mor oldu çocugumun
H

H. N.

18 Nisan 2026 05:28
Aynısını yaşıyorum çözüm bulamadım çıldırmak üzereyim
G

Gamze A.

18 Nisan 2026 14:07
Benim oğlumda 18 aylık (tek uyku yapıyoruz) Aynısı geçen hafta bende yaşadım yaklaşık 1 hafta kadar böyle sürdü. İlk olduğunda çok korkmuştum Ben kucağıma alıp sakinleştirmeye çalıştıkça daha çok ağlayıp beni itiyordu. Sonraki geceler yanında yattım uyandığında elimi üzerine koyup bekledim hiç bişey demeden bir kaç dakika ağladıktan sonra sulukla su uzattım bazen aldı içti biraz bazen içmeden biraz daha ağlayıp kendi uykuya daldı. Şükür atlattık biz darısı başına
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir